NAPAD: Bačena bomba u dvorište Srbina u Zvečanu!

Nepoznate osobe bacile su bombu u dvorište porodične kuće kosovskog Srbina u Zvečanu, a iz kosovske policije navode da bi motiv za napad mogao da bude taj što jedan od članova porodice radi za USAID

  • 2

Nepoznate osobe su rano jutros aktivirale eksplozivnu napravu, najverovatnije ručnu bombu, u dvorištu porodične kuće kosovskog Srbina u Zvečanu, na severu pokrajine.

Regionalni portparol kosovske policije Besim Hoti izjavio je da povređenih u ovom incidentu, koji se dogodio jutros oko 3 sata, nije bilo, ali da je pričinjena materijalna šteta.

- Oštećena su dva putnička automobila i spoljašnost fasade kuće. Veruje se da je aktivirana ručna bomba M75 - rekao je Hoti.

Policijski portparol dodao je da osumnjičenih za ovo krivično delo zasad nema, a da bi motiv za napad mogao da bude taj što jedan od članova porodice, u čije je dvorište bačena bomba, radi za USAID.

Na severu Kosova tokom ove godine dogodilo se više od 30 ozbiljnih incidenata, u kojima je korišćeno oružje, eksploziv i slično.

(D. Z. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA