Srpski policajci za Tijanu prikupili 439.000 dolara!

Dačić: "37.050 policijskih službenika sakupilo je više od 37 miliona dinara za pomoć maloj Tijani Ognjanović, koja u Hjustonu čeka transplantaciju srca"

  • 18

Premijer Srbije Ivica Dačić kaže da su pripadnici policije prikupili 37.572.222 dinara, odnosno 439.364 američka dolara za pomoć maloj Tijani Ognjanović, koja u Hjustonu čeka transplantaciju srca.

Akciji "Pomozite maloj Tijani da dobije novo srce" pridružili su se i pripadnici MUP, te je 37.050 policijskih službenika sakupilo više od 37 miliona dinara za pomoć toj devojčici, kojoj je hitno potrebna transplantacija srca u Hjustonu.

Kako je Tanjugu rekao premijer i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, "odziv je bio izuzetan" - 37.050 policijskih službenika prikupilo je 37.572.222 dinara, odnosno 439.364 američka dolara.

- Pozvao sam sve pripadnike MUP da podrže ovu akciju, jer je osmogodišnjoj Tijani Ognjanović, čiji je otac radnik Uprave za informacione tehnologije u sedištu Ministarstva, potrebna hitna transplatacija srca u Hjustonu. Pripadnici MUP su, shodno poslu koji obavljaju, posvećeni humanim principima, i uvek su podržavali sve akcije, bilo da je pomoć potrebna pripadnicima Ministarstva, odnosno njihovim porodicama ili nekome van našeg Ministarstva - kazao je Dačić.

Premijer je u svoje i ime pripadnika MUP i svih koji su u akciji učestvovali, poželeo uspešan i brz oporavak Tijani Ognjenović, koja je jutros doputovala na operaciju u Hjuston.

(D. Z. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA