12 miliona Amerikanaca veruje da reptili vladaju svetom (VIDEO)

Pored toga, gotovo 88 miliona veruje u Novi svetski poredak, a neverovatnih 116 da je globalno zagrevanje prevara. Ukupno 43 miliona veruje u postojanje Bigfuta, koliko misli i da je CIA razvila krek, 34 miliona je ubeđeno da je Vlada u Vašingtonu dozvolila da dođe do 11. septembra

  • 5

Negde oko 90 miliona Amerikanaca veruje da postoje vanzemaljci, 66 da su posetioci iz svemira sleteli u Rozvel, dok je skoro 41 milion žitelja najmoćnije svetske sile uvereno da je Barak Obama zapravo antihrist.

Ako mislite da je ovo ludo, spremite se na sledeću informaciju: četiri procenta Amerikanaca, odnosno 12.556.562 ljudi, ubeđeno je da njihovom zemljom i svetom vladaju gmizavci, takozvani reptilijanci koji menjaju oblike - u pitanju je teorija zavere o kojoj smo pisali dva puta.

Pored toga, gotovo 88 miliona veruje u Novi svetski poredak, a neverovatnih 116 da je globalno zagrevanje prevara. Ukupno 43 miliona veruje u postojanje Bigfuta.

Međutim, nisu sva uverenja Amera baš toliko suluda - 138 miliona veruje da je Buš namerno lagao o iračkom oružju za masovno uništavanje kako bi mogao da povede rat protiv Sadama i završi posao koji je počeo njegov otac u Zalivskom ratu.

Oko 34 miliona je ubeđeno da je Vlada u Vašingtonu dozvolila 11. septembar, 43 miliona da je CIA razvila krek.

"Public Policy Polling" - koji je i kreator ove ankete - poznat je po čudnim poduhvatima i ima lošu reputaciju zbog oblika svojih pitanja. Na primer, jednom ga je ovako formulisala: "Ako Bog postoji, da li odobravate način na koji rukovodi prirodnim katastrofama".

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    16. april 2013 | 14:08

    Najveća demokratija na svetu. Svako može da veruje u šta hoće. Čim plati porez.

  • Ofk

    16. april 2013 | 14:49

    A srbi veruju u slobu,seselja,mladica,cecu,karleusu,sasu popovica..

  • Урош

    16. april 2013 | 18:15

    Они не знају ништа ван своје ,,државе", а камоли шире.. Али зато имају паре.. Не гурају нос у туђа посла (грађани).

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA