Ovako izgledaju Luka Bojović i Vlada Budala!

Bojović smršao 30 kilograma, zarastao u kosu i bradu! Dugačku bradu pustio i Vladimir Milisavljević. Sin Vuka Bojovića koristio lažni litvanski pasoš. Dačić: "Zemunski klan više ne postoji"

  • 0

Uhapšeni Luka Bojović smršao je 30 kilograma, a zarastao je u kosu i bradu, a ništa manje lični opis nije promenio i pripadnik "zemunskog klana" Vlada Milisavljević, zvani Budala!

Dvojica najtraženijih i najpoznatijih od četvorice juče u Španiji uhapšenih kriminalaca potpuno su promenili lični opis, ali im ni to nije bilo dovoljno da uteknu od srpske i španske policije.

Sa ovom dvojicom su uhapšeni i Vladimir Mijanović zvani Zuba i Siniša Petrić zvani Zenica.

Kako saznajemo, Luka Bojović je koristio litvanski pasoš. On i preostala trojica kriminalaca uhapšeni su u okviru akcije "Kros" u jednom od restorana u Valensiji. 

- Španski policajac pitao je Bojovića kako se zove, na šta mu je ovaj izdiktirao lažno litvansko ime. Međutim, policajac mu je rekao: "Ne, ti se zoveš Luka" i uhapsio ga bez otpora - rekao je danas ministar policije Ivica Dačić i dodao:

- Ponosan sam što je u vreme mog mandata razbijen "zemunski klan" zbog nekih povezivanja SPS i JSO odnosno "zemunaca". Posle hapšenja Vladimira Milisavljevića "zemunski klan" praktično više ne da postoji, jer o dvojici preostalih odbeglih "zemunaca" - Milanu Jurišiću Juretu i Ninoslavu Konstantinoviću, nema informacija i ne postoje potvrde da su uopšte živi.

Podsećamo, Sretko Kalinić je nakon hapšenja u Hrvatskoj rekao da su upravo on i Luka Bojović, takođe u Španiji, ubili, a zatim iskasapili Jurišića, a od ostataka napravili gulaš koji su dali Vladi Budali!

Nastavak procesa pred Specijalnim sudom u kom se Luki Bojoviću i Vladimiru Milisavljeviću sudilo u odsustvu jer su bili nedostupni pravosudnim organima Srbije, zakazan je za 6. mart, ali će zbog promene sudskog veća postupak početi ponovo.

(D. Manojlović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA