Žandarmi predloženi za medalje za hrabrost

Ivica Dačić uručio policajcima, koji su sprečili bekstvo Sretka Kalinića i Željka Milovanovića, odlikovanja, i umalo zaboravio da im preda novčane nagrade

  • 0

Četvorica žandarma, koji su sprečili bekstvo Sretka Kalinića i Željka Milovanovića, predloženi su za medalju za hrabrost. Ukoliko ovaj predlog ministra policije Ivice Dačića prođe, medalje će im, povodom Dana ustavnosti, uručiti predsednik Boris Tadić!

Dačić je danas čestitao žandarmima i uručio im odlikovanja i novčane nagrade na skromnoj  svečanosti u Palati Srbije. Doduše, ministar policije umalo je zaboravio fascikle s novcem, ali su ga kolege podsetile, na šta je on reagovao šaljivo:

- Au, novčana nagrada! Umalo da zaboravim!

Zoran Gajić, Nemanja Hadžić, Branislav Stojanović i Saša Ćirković žandarmi su koji su u utorak ujutru u 5:25 sati primetili dvojicu begunaca kako pokušavaju da se dokopaju slobode.

- Begunci su lako savladani, nisu pružali nikakav otpor, osim što su bili vidno razočarani jer nisu uspeli da pobegnu - rekao je Dačić.

(D. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA