Objavljeni snimci Kačavende dok se ljubi s mladićem!

Kompromitujući snimci vladike zvorničko-tuzlanskog, na kojima se vidi homoseksualni odnos s mlađim muškarcem, dospeli su u javnost

  • 12
Vasilije Kačavenda Foto: eparhijazvornickotuzlanska.org

Ekskluzivni snimci vladike zvorničko-tuzlanskog Vasilija Kačavende, zbog kojih se digla velika prašina, na kojima se grli i ljubi s nepoznatim mladićem, dospeli su u javnost, a portal Telegraf.rs došao je u njihov posed.

Na dva kratka snimka vide se poljupci u usta, maženje i zagrljaji sa mlađim muškarcem. Prvi snimak traje svega 10 sekundi i prikazuje obojicu dok sede na kauču. Mladić se vidi samo s leđa. Obojica su obučeni, a vladika nije u svešteničkoj odori.

Drugi snimak, jedva nešto duži, napravljen je dok se stariji i mlađi muškarac ljube u stojećem položaju pored vrata, u nepoznatom stanu. I na tom snimku su obojica obučeni.

Po kvalitetu snimaka može se zaključiti da su snimljeni na brzinu i sa strahom, najverovatnije mobilnim telefonom. Kamera šeta i kompromitujuće scene se vide "na blic" i prilično neoštro. Ipak, jasno se vidi da je reč o homseksualnom odnosu.

Podsetimo, vladika nudi i do 25.000 evra kako bi osigurao glasove za potvrdu navoda da nije sklon bludu, te da je sve nameštaljka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Robert

    21. april 2013 | 13:25

    A sad da čujemo popove kako pljuju pedere... Lol bože otkinuću od smeha. Kakvi jadnici...

  • bajker bn

    21. april 2013 | 14:22

    Neka je dolijo pa to citava bijeljina zna godinama nisu smjeli ljudi da pricaju to jedini pop koji je na badnjak kleo svoj narod malo pogledajte na youtube pozzz

  • Bosnjak

    21. april 2013 | 14:56

    Jos gore od toga sto je sve ovo vrijeme SPC znala da je bio silovatelj za vrijeme rata u BIH i srpskom irineju to nije bio razlog da ga razresi uniforme koja predtavlja jednu vjeru.Sramno za SPC !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA