Dunjiću određen pritvor, tvrdi da nije tukao Čedu

Viši sud u Beogradu Dunjiću je odredio pritvor zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao da utiče na svedoke i da bi mogao da ponovi krivično delo

  • 6

Jednom od vođa navijačke grupe "Belgrejd bojs" Veliboru Dunjiću određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je prošle sedmice u Segedinu napao lidera Liberalno demokratske partije Čedomira Jovanovića. Viši sud u Beogradu dao je nalog za pokretanje istrage protiv Dunjića, a bračni par Jovanović trebalo bi da bude saslušan u narednih nekoliko dana.

Iako se u beogradskim medijima najpre pojavila informacija da je Dunjić priznao da je udario Jovanovića, Telegraf saznaje da je on na saslušanju rekao da ga nije tukao, već da je "pokušao da ga razdvoji od huligana koji su ga napali".

Portparol suda Dušica Ristić rekla je da je Dunjiću pritvor određen zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao da utiče na svedoke i da bi mogao da ponovi krivično delo.

- Istražni sudija ga je saslušao i pokrenuo istragu protiv Dunjića zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu - napomenula je Ristićeva.

Tokom istrage u svojstvu oštećenog svedočiće i lider LDP-a.

Protiv Dunjića, koji je uhapšen u petak u Beogradu, dosad je podneto više desetina krivičnih prijava za različita krivična dela, od kojih je najčešće u pitanju bilo nasilničko ponašanje.

(Telegraf / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vojvoda

    22. april 2013 | 14:06

    E kad sam ja dolazio na Sever nikog nije interosovalo koje na vlasti ko je u opoziciji, mi smo dolazili zbog Zvezde i zbog Drugara. A danas niko ni negleda fudbal vec ko je na sipci i ko je veca faca. Mi se potucemo pa posle svi na klopu i pice!! E moji klinci. Generacija 65.

  • Gradjanin

    22. april 2013 | 14:36

    Sad bih ja ovom dao 32 godine robije, pa bi i ovi sto ga podrzavaju i nose bejzbolke i iq 40 malo razmislili o svom zivotu i da li bi se lepo oseceli da se tako kvazi navijaci ponasaju prema njihovoj sestri... Zna se sta su navijaci, sve osim onoga sto je na nasim tribinama. Sada je biti navijac dobro placen posao.

  • bajker bn

    22. april 2013 | 13:28

    Brate nek ste g.... isamarali svaka cast

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA