STRAVIČNO: Brazilac sam sebe pogodio harpunom u oko i mozak!

Bruno Kutinjo čistio podvodnu pušku kad je slučajno povukao okidač. Metalni harpun dug 15 centimetara prošao kroz njegovo levo oko i mozak skroz do potiljačne kosti lobanje

  • 2

Brazilac Bruno Kutinjo čistio je podvodnu pušku u svom domu u Petropolisu, kada je slučajno povukao okidač. Metalni harpun dug 15 centimetara prošao je kroz njegovo levo oko i mozak skroz do potiljačne kosti lobanje.

Hirurzi su ga satima operisali i uspešno izvadili harpun iz njegove glave.

Nakon incidenta Kutinjo je uspeo da pozove komšije u pomoć, koje su ga odvezle u bolnicu "Santa Tereza", gde je dva puta operisan.

Doktor Orlando Marija, glavni neurohirurg te bolnice rekao je da je Kutinjo imao mnogo sreće, jer je harpun za nekoliko milimetara promašio glavnu arteriju.

- Objekat se kretao tako da nije izazvao nikakva oštećenja vitalnim strukturama i mi smo ga izvadili - rekao je hirurg.

Kutinjo je izgubio vid na levom oku, ali nije pretrpeo veće posledice i uskoro će biti pušten kući.

(Telegraf.rs / Izvor: Sky News)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Janko Marko

    27. april 2013 | 10:55

    Ovo cudo na slici je mnogo duze od 15 cm....ili ste omanuli u duzini ili ste ko zna gde skinuli sliku koja nema veze sa opisanim dogadjajem...

  • PG!

    27. april 2013 | 12:34

    Ovo je slika sa 9gag-a gdje su dva brata lovila ribu, i jedan je drugog pomjesao za nekakvu ajkulu i u obraz ga je pogodio. Vozio ga je camcem 2 dana do bolnice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA