Komentari

  • pera kojot

    28. april 2013 | 10:47

    Juh sto mi zao za Draskovicku

  • uspaljenica

    28. april 2013 | 09:20

    uspaljenica

  • eto

    28. april 2013 | 01:44

    Vuk nasao mladu vucicu i hteo da se trsi stare

  • jokica

    28. april 2013 | 00:12

    Decko,ocito nikad seo nisi i Pezoa!Tri sam promenila u Poslednjih 8 godina,i svako je bio besprekoran!Ovde je po sredi drugacija pozadina.

  • Џинџер Минџер

    27. april 2013 | 23:59

    Риба се пече на роштиљу или пржи у зејтину. А може и на ражнју па над отвореним пламеном. Може и да се у кува у чорби илити у паприкашу. Не може се риба сама запалити, јер је риба хладна. Риба се мора ставити на врућу подлогу и да се крчка док не буде спремна за конзумацију. Тако барем причају на ТВ каналу 24 часа кухиња. Свака риба је добра, а најбоља је рибосава.

  • Ramzy

    27. april 2013 | 22:24

    Pa nije ni cudo posto je peugeot...

  • D.M.

    27. april 2013 | 20:50

    Treba ponekad promeniti ulje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA