VRNJAČKA BANJA: Dečak (15) poginuo na đačkoj ekskurziji!

Luka M. (15) iz Bele Crkve popeo se na treći sprat nedovršenog objekta hotela "Zvezda", odakle je pao i od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta

  • 7

U Vrnjačkoj Banji, tokom đačke ekskurzije, Luka M. (15) iz Bele Crkve popeo se na treći sprat nedovršenog objekta hotela "Zvezda", odakle je pao i od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Zbog nepristupačnog terena potraga za dečakom trajala je nekoliko sati, a njegovo telo pronađeno je na gradilištu u vodi dubljoj od pola metra, saznaje agencija Beta.

Učenici osnovne škole Dositej Obradović iz Bele Crkve su u Vrnjačkoj Banji bili na dvodnevnoj ekskurziji.

Istražni sudija Višeg suda u Kraljevu naložio je obdukciju tela učenika.

Pomoćnika ministra prosvete Ljubišu Antonijevića vest o smrti učenika u Vrnjačkoj banji za vreme ekskurzije, zatekla je danas upravo u tom mestu, gde je bio drugim povodom, a u izjavi Tanjugu kratko je rekao da je šokiran.

- Došao sam u Vrnjačku banju na kongres fizičara i ta užasna vest me je zatekla ovde, u šoku sam -rekao je Antonijević i ponovio da je istraga u toku, u nadležnosti policije i suda.

(Telegraf.rs/ Agencije)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vlada

    28. april 2013 | 19:32

    Sada ce da krive profesore ali nisu oni krivi posto i sami znate kakva su deca i da ni roditelji ne mogu da izadju na kraj sa jednim a kamo li profesori sa 30-40 ucenika. Zao mi je decka ali i profesora. Bilo mu je sudjeno

  • Пера Ложач КМ

    28. april 2013 | 23:34

    Уколико зграда није довршена, тј рачуна се да радови још увек трају, и да су стали радови, зашто зграда тј радилиште није обезбеђено оградом... Кад кола крену низ брдо, лако је причати ко је крив, треба преузети кораке да се овако нешто опет не деси. По мени је крива општинска инспекција и извођач радова на првом месту па после сви остали

  • Ana

    28. april 2013 | 21:59

    TREBA UKINUTI EKSKURZIJE! Ja radim u prosveti i prva bih podrzala tu ideju.To je sve.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA