Bojović sahranjen uz Džejovu pesmu "Nedelja"

- Nidža je jednom, najverovatnije u šali, ispričao da bi voleo da mu na sahrani otpevaju Džejovu pesmu “Nedelja“, pa ćemo mu i ispuniti tu želju - rekao je Nikolin otac Vuk Bojović

  • 8

Nekoliko stotina rođaka i prijatelja Nikole Bojovića, koji je u ponedeljak ubijen u centru prestonice, danas je na Novom groblju u Beogradu poslalo poslednji pozdrav, prema rečima njegove sestre, “najboljem od njih“. Nastradalog Bojovića najbliži su ispratili toplim rečima, suzama i pesmom “Nedelja”, koju je na samom grobu otpevao Džej Ramadanovski uz pratnju gitare.

- Nidža je jednom prilikom, najverovatnije u šali, ispričao da bi voleo da mu na sahrani otpevaju Džejovu pesmu “Nedelja“, pa ćemo mu i ispuniti tu želju - bilo je jedino što je izgovorio Nikolin otac Vuk Bojović posle čega je Ramadanovski otpevao strofu te pesme, a gotovo svi prisutni ponovo su zaplakali.

Nešto ranije, od svog starijeg brata posebno se oprostila Marija Bojović, koja je dostojanstveno pročitala svoj dirljivi govor.

- Prerano ubrani najlepši cvete u kući Bojovića, sve bih dala da sam mogla da odem umesto tebe. Bio si uzdanica svoje porodice i čelična alka svojih prijatelja. Puštamo te kao goluba da u svoju slobodu uploviš kao reka u more. Mili naš Nidžo, grlimo te i ljubimo najviše na svetu, neka ti je laka ova srpska zemlja - rekla je Marija.

Među onima koji su na Nikolin grob položili cveće bili su i Lidija Vukićević, Zoran Simjanović, Nikola Karović, Moka Slavnić, direktor "Narodnog fronta" Dušan Stanojević, Danijela Vranić, Ljubiša Ristić, Joška Broz, advokati Dragoslav Ognjanović i Borivoje Borović, Luka Karadžić, biznismeni Nikola Sandulović i Aca Bulić, bivši pripadnik „Crvenih beretki“ Saša Pejaković Pele, Sanja Bujošević, Džej Ramadonovski, koji je sve vreme bio u kapeli sa Vukom Bojovićem, njegovom suprugom, ćerkama i snahama, i mnogi drugi.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA