SARAJEVO: Obeležena 21. godišnjica zločina u Dobrovoljačkoj, nije bilo incidenata

Obeležavanju su s jedne strane prisustvovali predstavnici Pododbora Vlade Republike Srpske za obeležavanje značajnih datuma, a s druge pripadnici bivše paravojske "zelene beretke" i predstavnici vlasti u BiH

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika русија
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Bosnjak

    03. maj 2013 | 21:20

    Procitajte sta je izjavio Kukanjac "Pošto se mnogo manipulisalo, lagalo, izmišljalo o tome koliko je stradalo u Dobrovoljačkoj ulici, vrijeme je jednom da se kaže tačno, a to samo mogu ja. U toj Dobrovoljačkoj ulici oni su napali jedno sanitetsko vozilo. Poginuo je jedan vojnik - Tomović Zdravko iz Han Pijeska, tri pukovnika - Sokić Miro, Radulović dr. Budimir i Mihajlović Boško, i jedan potpukovnik - Jovanić Boško, i jedna žena, muslimanka, Šuko Nurmela, koja je došla iz Zagreba sa tom komandom, i ona je rekla: "Ja neću nikakvu drugu vojsku, ja idem sa mojom vojskom, pa neka poginem". Znači, šest osoba je stradalo - od 261. Valjda su ovi u Beogradu izgubili strpljenje što mi nismo stradali, već ne stradamo. Te laži koje su prosute oko Dobrovoljačke je nešto najsramnije što se može čuti. Ja sam se borio da to objelodanim. "Novosti" nisu smjele, "Politika" - ma ni govora. "Televizija Srbije" - ma ni govora. "Radio Beograd" - ma kakvi. Do dan-danas", kazao je Kukanjac. Razmislite malo dokle ova "Srpska istina" ide? Izgleda do pasluka.

  • najprovokator

    03. maj 2013 | 17:59

    bio sam tamo...posle smo im se nacestitali mame i tate...

  • dzemal

    03. maj 2013 | 17:07

    Prestanite lagati ove napacene narode i siriti mrznju medju njima...... Dobrovoljacka ulica se desila 3. maja i u njoj je poginulo 6 ljudi..... priznjanje GENERALA MILUTINA KUKANJCA : http://www.youtube.com/watch?v=S9Iz8vYauh0 ............ 2. maja je JNA krenula u napad na zgradu predsjednistva i skupstine SUVERENE, NEZAVISNE I DEMOKRATSKE REPUBLIKE BIH - ja vas pitam, sta ce ta strana Armija ispred predsjednistva druge nezavisne drzave ????? Je li to miran izlazak i povlacenje iz glavnog grada nezavisne drzave ???? Zgrada predsjednistva i skusptine je na skroz drugoj strani grada u odnosu na onaj kud su se oni trebali povuci !!!!!! Prema tome, vecina tih ljudi je poginulo 2. maja jer su napali zgrade vlasti nezavisne drzave BIH, a Dobrovoljacka je odvojen slucaj koji se desio 3. maja i tu je poginulo 6 ljudi...... Je li ovo dogovoreno povlacenje od 2. maja ??? http://www.youtube.com/watch?v=f0JfK1b9lhM

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA