33 GODINE OD TITOVE SMRTI: Istine i zablude o večitom predsedniku SFRJ (FOTO)

Pre 33 godine, 4. maja 1980, preminuo je nekadašnji doživotni predsednik Jugoslavije. Telegraf vas podseća na najveće zablude koje su obeležile život "voljenog maršala"

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Ua TITO
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • aaa

    04. maj 2013 | 13:34

    pa normalno da su ga posecivali kad je prvo ratovao sa austrijancima protiv Srba, i bio sa jedne strane,kasnije vodja KGB, ulagivanjenje drugoj strani,a posto postoje veliki konflikti te dve strane,covek pravi nesvrstane ,za to vreme on krstava albansku decu ,pravi autonomne pokrajine u nasoj zemlji(sto nije uradio u nekoj drugoj) zbog kojih sad mi kukamo i molimo da se ne priznaju..naravno cistke,poubijano je mnogo ljudi koji nisu mislili kao on,naravno najvise Srba, onda zabrana slavljenja slave ...a to sto se zivelo bolje , zasluga je kredita koje je doticni uzimao od velikih,i nije ga bilo briga ko ce to da vraca,zato su plate bile solidne ,a sad se placa ceh tome...toliko

  • Mrgud

    04. maj 2013 | 10:30

    Ovi koji pisu protiv Tita neka navedu bar jednu fabriku hideocentralu i sl. da je izgradjena posle njega bar nesto pozitivno za 33 godine posle njegove smrti.Za sve ovo vreme posle njega mnogi "Srbi" se izredase na vlasti a nista ne uradise pozitivno za narod osim za sebe,ja neznam da li su i koliko pismeni ovi sto njega okrivljuju jos uvjek za ovo sto nam se izdesavalo.Koliko to godina treba proci (mozda 330) pa da shvatimo da smo sami sebi krivi za sve ono sto nam se dosad desilo a ne Tito,

  • Ua TITO

    04. maj 2013 | 10:00

    Slažem se sa svima koji su napisali komentare protiv čoveka koji je mrzio srbe, koji je kriv za sve što se dešavalo kasnije. Milan je u pravu a I drugi komentator koji kaze odgledajte film crveno I crno. Njegovi podvizi, biografija I život su notorne laži. On nije umeo da sastavi prosto proširenu rečenicu, gledajte klipove na youtube-u. Šta u stvari on hoće da kaže svakoga puta kad se obraća narodu? Brat njegov je rekao da je masin bravar bez jednog prsta, a ovaj naš znao I klavir da svira! Živeli smo na kredit, imaš sve ali podle rmbas I pokušavaš da platiš. Neka mu je laka zemlja, ali nije nam ( srbima) želeo išta dobro.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA