KOD BRANE NA ĐERDAPU: Pronađen utopljenik koji odgovara opisu osobe nestale sa sinom Jasmine Mitrović Marić!

Telo muškarca u kombinezonu i čizmama, koje po opisu odgovara Ismetu Fekoviću (64), isplivalo je 28. aprila, 30 metara uzvodno od brane na rumunskoj strani Dunava, saznaje Telegraf

  • 0

Telo muškarca u kombinezonu i čizmama, koje po opisu odgovara Ismetu Fekoviću (64), isplivalo je 28. aprila, 30 metara uzvodno od brane na HE Đerdap 1, na rumunskoj strani Dunava, saznaje Telegraf.rs!

Telu utopljenika zadržano je u Rumuniji na obdukciji. Iz Beograda je prosleđen na upoređivanje DNK profil kako bi se potvrdio identitet nastradalog muškarca.

Podsećamo, Ismet Feković i maloletni sin savetnice predsednika Srbije Jasmine Marić nestali su 24. marta na reci Savi kod Makiša, u blizini Beograda.

Tada su malobrojni očevici rekli da se čamac u kojem su bile dve osobe iznenada prevrnuo, a da su osobe u njemu veoma brzo potonule, pa niko od slučajnih prolaznika nije mogao da im pomogne.

Inače, pre manje od mesec dana, kod Požarevca je, takođe, nađen utopljenik za koga se smatralo da je u pitanju Feković, ali se ispostavilo nakon obdukcije da to nije on.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA