KOSTOLAC: Spržila ih užarena masa!

Šest radnika kostolačkih termoelektrana zadobili su opekotine prvog i drugog stepena koje su zahvatile šake, grudi, vrat i delove glave, zbog čega su prebačeni u Opštu bolnicu u Požarevcu

  • 0

Šestorica radnika kostolačkih termoelektrana zadobila su brojne opekotine prvog i drugog stepena, dok su skidala užarenu šljaku koja se zaglavila u levatoru.

 

Povrede su zadobili Boslav Đ. (59) iz Dubravice, Zvonko M. (52) iz okoline Leskovca, Zoran B. (59) iz Kostolca, Radiša G. (45) iz Drmna i dvojica Požarevljana, Slaviša J. (57) i Radomir P. (54).

 

- Svi oni zadobili su opekotine prvog i drugog stepena koje su zahvatile šake, grudi, vrat i delove glave, zbog čega su prebačeni u Opštu bolnicu u Požarevcu. Nakon što im je ukazana hitna medicinska pomoć i rane sanirane i previjene, svi radnici pušteni su na kućno lečenje - rekli su nam u požarevačkoj bolnici.

 

Tačni uzroci ovih povreda na radu i okolnosti koje su do njih dovele i dalje nisu poznati, jer je u toku prikupljanje svih činjenica.

 

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA