MONSTRUMI SA ZNAČKAMA: Policija brutalno ubila razigranog psa (VIDEO)

Nije poznato čiji je pas rase bulterijer, pošto ga je policija zakopala odmah nakon zločina

  • 20

PONOVO KINA! Strogi i užurbani centar grada Žengžua bio je juče posle posledne poprište prave pravcate "bitke" policijaca i psa koji je navodno napadao ljude, vlasničke pse i službenike parking-servisa.

Nama deluje kao da je hteo da se igra, što se može videti i po činjenici da na snimku nikoga nije ujeo, a i po tome što razigrano vrti repom dok ga brutalno udaraju po glavi.

Snage reda su na licu mesta zatekli ženu koja svoje štene drži iznad glave, dok je pas rase bulterijer skakao uvis i pokušavao da ga dohvati. Psi obično skaču kada nešto hoće da dohvate, ali ne žele nužno da ujedu i povrede. Ovaj definitivno ne deluje kao da to želi.

Nije poznato čiji je pas, pošto ga je policija zakopala odmah nakon zločina.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marijana

    10. maj 2013 | 15:18

    Preporucila bih da ovaj klip niko ne pogleda, jer sam se uznemirila veoma. Pitam se sta li je u tim glavama??!! Bolesnici setaju svetom! Uhvatili su sirotana i udarali po glavi do smrti i to jos policajci takozvani... Jadna zivotinjica a njih ce stici ruka pravde vec.. Nadovezujem se na komentar- moguce da ce i da ga pojedu jer sam gledala na internetu kako ti isti Kinezi deru pse i na kraju kuvaju:( Pocivaj u miru mali andjele :((

  • smrt

    10. maj 2013 | 15:57

    mamu vam j***m da vam j***m onu nenormalnu i debilnu svima koji ovako postupaju sa zivotinjama ,sve vas treba lopatom izlupati zna se na koji nacin moze da se smiri rajarena zivotinja bilo koje vrste a ovaj pas nije delovalo ni razjareno ni agresivno samo radoznao,ovo treba da se tretira kao ubistvo sa predumisljajem i kao i svim ubicama trebalo bi vam sake odecati da nikad vise ne pocinite ubistvo ili ozbiljnije krvicno delo bilo kakve prirode!

  • Shone

    10. maj 2013 | 15:20

    Na lekove potrosili platu da Bog da!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA