NOVA DONACIJA MILANA POPOVIĆA: Sterilizatori stižu u Beograd i Pančevo

Urgentni centar Kliničkog centra Srbije i Opšta bolnica u Pančevu su u nekoliko navrata već opremljene uređajima za čiju je nabavku novac obezbedio Popović, a vrednost ove donacije je veća od 150.000 evra

  • 2

Milan Popović, najveći donator u "Bici za porodilišta" i drugim akcijama Fonda B92 sa ciljem opremanja zdravstvenih ustanova u Srbiji, uručio je nove medicinske sterilizatore Urgentnom centru Kliničkog centra Srbije i Opštoj bolnici u Pančevu.

Obe bolnice su u nekoliko navrata već opremljene uređajima za čiju je nabavku novac obezbedio gospodin Popović, a vrednost ove donacije je veća od 150.000 evra.

- Kada vidite u kom stanju se nalaze naše bolnice, shvatite da ne postoji trenutak u kome možete da kažete "uradio sam dovoljno". Uvek možete još, i uvek je važno da napravite taj dodatni korak - izjavio je Popović prilikom uručenja sterilizatora Urgentnom centru KCS.

Zahvaljujući se na novoj donaciji, direktor Urgentnog centra doktor Zlatibor Lončar je izjavio:

- Kroz saradnju sa Fondom B92, u proteklih nekoliko meseci uspeli smo da prikupimo sredstva i nabavimo i instaliramo niz veoma važnih uređaja koji nam pomažu da identifikujemo sepsu, zatim operacione stolove, stubove za laparoskopske operacije.

Dr Milan Milić, direktor pančevačke Opšte bolnice, podsetio je da je Milan Popović ranije već pomogao ovoj instituciji donacijom tri inkubatora u akciji „Bitka za bebe“, ali i omogućavanjem nabavke različitih vrsta druge opreme u ukupnoj vrednosti od oko 110.000 evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Staja

    13. maj 2013 | 15:27

    SVAKA ČAST!!!

  • Ralexic

    13. maj 2013 | 17:28

    Ovaj gospodin je ucinio vise za zdravstvo Srbije nego Bojic,Milosavljevic i Dejanovicka skupa.Dok on daje ovi su samo odnosili.Milane Popovicu BRAVO.Kupuj i dalje opremu a ni kinti im nedaj kesovine jer "lopovi su to,neznate vi njih".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA