POGLEDAJTE POSLEDNJU EPIZODU: Marka žvaka skinuta sa B92, od sada samo na internetu (VIDEO)

Za one koji su svih ovih godina bili u nedoumici šta zapravo znači naziv ove emisije, autorski dvojac Dušan Šaponja i Dušan Čavić daju objašnjenje u poslednjoj epizodi

  • 0

Nakon šest godina emitovanja, na televiziji B92 biće emitovana poslednja epizoda originalnog serijala "Marka Žvaka". Za one koji su svih ovih godina bili u nedoumici šta zapravo znači naziv ove emisije, autorski dvojac Dušan Šaponja i Dušan Čavić daju objašnjenje u poslednjoj epizodi.

Postoji više tumačenja naziva "Marka Žvaka". Čak će jedan Dušan ispričati jednu, a drugi drugu priču o tome otkud ovaj naziv. Najpribližniji odgovor je da je pakovanje "Orbit" žvaka oduvek vredelo manje-više jednu nemačku marku.

- Nekada smo "Marke Žvake" stvarali za platu, a danas ih pravimo iz entuzijazma. Nova izdanja možete da pratite isključivo na internetu. Mi ih stvaramo iz ljubavi, plaćajući montažera - objašnjava autorski dvojac dodajući da oni koji gaje slična osećanja prema njihovoj emisiji mogu da im pomognu u realizaciji emisije na dinarski račun - 165-24639-42 svrha uplate: donacija za Marka Žvaku, CIKLOTRON DOO, Omladinskih brigada 196, Beograd.

(K. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA