KANIBALIZAM U SIRIJI: Vođa pobunjenika jede srce Asadovom vojniku (VIDEO)

- Kunem se da ćemo pojesti vaša srca i jetru, vi Bašarovi psi - izgovara Abu Sakar pre nego što je zagrizao srce mrtvog vojnika režima Bašara al Asada

  • 8

SIRIJA SE SVAKIM DANOM PRETVARA U SVE VEĆU KLANICU! Snimak koji je osvanuo na Jutjubu prikazuje vođu jedne pobunjeničke grupe, Abu Sakara, kako stoji iznad mrtvog muškarca kome reže srce i zatim počinje da ga jede.

- Kunem se da ćemo pojesti vaša srca i jetru, vi Bašarovi psi - izgovara on pre nego što je zagrizao srce mrtvog vojnika režima Bašara al Asada.

BBC se ograđuje i navodi da još niko nije potvrdio autentičnost snimka, ali drugi izvori tvrde da je istinit.

Reagovao je i Hjuman rajst voč.

- Sakaćenje tela je ratni zločin. Međutim, još je ozbiljniji problem spuštanje na nivo sektaške retorike i nasilja - rekao je Piter Bukert iz ove organizacije.

U toj organizaciji dodaju da bi obe strane trebalo da budu svesne da ne postoji nekažnjivost. Međutim, iz HRV-a navode da ovo nije jedini snimak u kome se pojavljuje Abu Sakar, i dodaju da je na prošlim snimcima ispaljivao rakete i pozirao s telima gerilaca.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • boleee

    14. maj 2013 | 17:49

    I ove hoce da naoruza zapad da bi skinuli sa vlasti Asada! I onda se mi cudimo zasto su nas bombardovali da bi nam uzeli Kosovo i Metohiju? Strasno ali jbg jednog dana ce se sve vratiti svima....

  • Ja

    14. maj 2013 | 18:07

    Ahaaam... ljudska prava, nesto, neko? A?

  • Miks

    14. maj 2013 | 20:07

    Ovakve amerika stiti, naoruzava, proglasava zrtvama...scenario se ponavlja vec po ko zna koji put (nisam izmislio topu vodu, naravno)! Samo se pitam, Dragi Gospode, do kada ce ostatak svijeta da suti i gleda ovo, jer ovo nije dijelo ovih jadnih primitivaca, vec dijelo "vjestacke nacije"!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA