HUMANOST NA DELU: Ruski slikari pomažu bivšem golmanu Crvene zvezde! (FOTO)

Humanitarnoj akciji za pomoć u lečenju Zvonka Milojevića pridružili su se i slikari iz Rusije, ustupanjem svojih slika za dobrotvornu aukciju, a u ime svojih građana, akciji se pridružio i grad Požarevac, koji je Zvonku uplatio 50.000 dinara

  • 4

Humanitarnoj akciji za pomoć u lečenju nekadašnjeg golmana Crvene zvezde Zvonka Milojevića (42), pridružili su se i slikari iz Rusije, ustupanjem svojih slika za dobrotvornu aukciju.

- Našoj humanitarnoj akciji "Više od života", odazvali su se slikari iz oko 30 gradova Srbije, ali i umetnici iz Moskve i Sankt Peterburga. Zahvaljujući njima, do sada smo za Zvonkovo lečenje prikupili oko 2.000 evra, što nije konačna suma, jer se akcija nastavlja i ubuduće - rekla je Snežana Milošević, vlasnica agencije "Kodeks", inicijatora humanitarne akcije.

U ime svojih građana, akciji se pridružio i grad Požarevac, koji je Zvonku uplatio 50.000 dinara.

- Slike pojedinačno vrede oko 400 evra, ali su njihovi autori za ovu priliku cenu sveli na 10.000 dinara. Pošto se aukcija ovim ne završava, svako ko želi da pomogne, može da nam se obrati i izabere sliku - rekla je vlasnica "Kodeksa".

Građani, koji žele da pomognu nekadašnjem golmanu Crvene zvezde, mogu to da učine direktnom uplatom na njegov žiro-račun kod "Banke Inteza", na broj: 160-2800100109976-61.

Zvonko Milojević, koji je branio i za Anderleht i Lokeren, paralizovan je 2007. godine, nakon teške saobraćajne nesreće u Nemačkoj. Pošto osiguranje ne pokriva troškove lečenja, kojim se Zvonko bori da ponovo prohoda, a Crvena zvezda više nije u mogućnosti da mu pomaže, neophodna je pomoć svih ljudi dobre volje i ljubitelja sporta.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA