Albanski zatvorenici uhapšeni, Srbin iz "Pink Pantera" i Bosanac i dalje u bekstvu

Policija je uhapsila 34-godišnjeg državljanina Albanije, 22-godišnjeg Albanca sa Kosova i dvojicu Srba njihovih pomagača. U bekstvu su i dalje 47-godišnji Francuz i 45-godišnji Srbin, koji su članovi bande "Pink Panter"

  • 6

Švajcarska policija uhvatila je dvojicu od pet zatvorenika, koji su juče izveli dramatično bekstvo iz zatvora, saopštili su danas zvaničnici.

Policija u kantonu Vo, na jugozapadu zemlje, saopštila je da je uhapsila dvojicu begunaca, 34-godišnjeg državljanina Albanije, kao i 22-godišnjeg Albanca sa Kosova, prenosi AFP.

Pored njih uhapšena su i dvojica njihovih pomagača, obojica srpski državljani.

Dvojica begunaca su uhapšeni u jednom stanu u predgrađu Lozane gde je uhvaćen i njihov pomagač, srpski državljanin, dok je drugi Srbin za koga se veruje da je pomagao u bekstvu uhapšen u centralnom kantonu Lucern, saopštila je policija, navodi AFP.

U akciji hvatanja begunaca i njihovih pomagača učestvovalo je 80 policajaca.

U bekstvu su i dalje 47-godišnji Francuz i 45-godišnji Srbin, koji su članovi bande Pink Panter. U bekstvu je takođe i 31-godišnji Bosanac, saopštila je policija.

Francuz, Albanac, Bosanac, Albanac sa Kosova i Srbin izveli su spektakularno bekstvo iz švajcarskog zatvora za samo pet minuta uz pomoć oružja, koje su im dostavili saučesnici spolja da bi pretili čuvarima i drugim zatvorenicima pre nego što su preskočili zid zatvora i nestali.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Briselski

    15. maj 2013 | 23:23

    A to je taj briselski sporazum. Ovi ga brzo implementirali.......

  • mne

    16. maj 2013 | 08:37

    Ti "srpski drzavljani" vjerovatno imaju samo srpski pasos .Presevska dolina je u pitanju

  • Djoka

    16. maj 2013 | 04:21

    Bratstvo i jedinstvo na delu: )

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA