Direktor Puteva Srbije traži 50.000 dnevno za kafanu!

Prema sumi novca koju je tražio Drobnjak, prostom računicom dolazi se do iznosa da je svakog radnog dana neophodno potrošiti 50.819 dinara na račune u kafanama, poklone i proslave

  • 3

Zoran Drobnjak, direktor "Puteva Srbije", predvideo je u planu poslovanja za 2013. čak 12,4 miliona dinara za reprezentativne troškove - kafane i proslave.

- Uočio sam da je u predlogu finansijskog plana "Puteva Srbije" za ishranu poslovnih partnera u 2013. predviđeno 12,4 miliona dinara. Taj plan će se uskoro naći pred Vladom Srbije i nadamo se da će biti razumnih ljudi koji će ovaj predlog Zorana Drobnjaka odbiti - kazao je pomoćnik ministra saobraćaja Saša Mirković.

- Moj stav je da ni dinar ne treba izdvojiti za reprezentaciju jer za to nije vreme - dodao je Mirković, koji je podneo zahtev za razrešenje Drobnjaka.

Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić, prema planu budžeta, može da potroši osam, premijer Ivica Dačić dva miliona dinara, a za prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića uopšte nije bio predviđen trošak reprezentacije.

Prema sumi novca koju je tražio Drobnjak, prostom računicom dolazi se do iznosa da je svakog radnog dana neophodno potrošiti 50.819 dinara na račune u kafanama, poklone i proslave.

U "Putevima Srbije" kažu da je reč o radnom materijalu koji nije zvanično usvojen.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vlada

    17. maj 2013 | 11:11

    Treba ga uhapsiti. Pa ovo nije normalno. Bruka i sramota. Koliko penzionera mesecno isplatiti i koliko plata. Ili koliko inkubatora kupiti. Kakav bezobrazluk

  • srdjo

    17. maj 2013 | 12:36

    Dzukeletina stara.U Gvantanamo da treba poslati...

  • Ilija

    17. maj 2013 | 12:28

    Prvo treba uhapsiti onoga ko iznosi takve i slične, uglavnom, dezinformacije a sve u cilju promovisanja rđavog imena i svoje još rđavije fizičke pojave. Jedan je cilj, zavadi pa vladaj.... Da li ste se ikada zapitali šta će u našoj vladi jedan belosvetski prevarant koji sebe naziva menadzerom. Prevario je svakoga sa kim je radio. Upravo to radi i na sadašnjem radnom mestu. Pljuje, laže, iznosi dezinformacije, sa jasnom željom da eliminiše pojedince a zatim , na velika vrata (jer zbog svojih neprirodnih dimenzija, na normalna vrata ne može da uđe) zauzme dugo sanjano i željeno, njihovo mesto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA