SEKSI ADVOKATICA: Svakog jutra vežba gola u Palati pravde BiH! (FOTO)

Građani kažu da egzibicionizam pred njihovim očima traje već danima, uprkos tome što su svi upoznati sa jutarnjim "predstavama" funkcionerke. Međutim, nema zvanične informacije o kojoj poslanici je reč

  • 0

Jedna radnica u zgradi Federalnog ministarstva pravde u Sarajevu već nekoliko dana svakog jutra, pored prozora, razmaknutih zavesa, gola vežba, pleše, čita novine i spise i sve to naočigled prolaznika i komšija.

Zaposleni u susednoj zgradi u kojoj su smeštene kantonalne institucije i kancelarije opšine Centar, obraćale su se redakciji "Dnevnog avaza" tvrdeći da često mogu da posmatraju predstavu radnice. Sudeći po fotografijama, radi se o sredovečnoj ženi.

Mnogi su, čekajući na trolejbuskoj stanici, gledali golu radnicu kako bez ijedne krpice na sebi, u ležećem položaju ili sedeći na kancelarijskom stolu, čita izveštaje ili vežba gola.

U zgradi u samom centru Sarajeva gde su, između ostalog, smešteni Vrhovni sud FBiH, Tužilaštvo i Ustavni sud Federacije BiH, Ministarstvo pravde FBiH, ombudsmani, nije bilo moguće doći do informacije ko je radnica koja koristi službene kancelarije za svoje jutarnje performanse.

Građani kažu da egzibicionizam pred njihovim očima traje već danima, te da je ova tema predmet priče i u hodnicima zgrade Kantona i Opštine.

Pojedini tvrde da fotografije gole službenice poseduje čak i policija. Ipak, zvanične potvrde o tome još nema.

(Telegraf.rs / Izvor: avaz.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA