UPRKOS UPOZORENJU: Zaplivao i udavio se!

Novosađanin N. K. (23) je s gru­pom stu­de­na­ta iz re­gi­o­na do­šao u Ul­cinj na da­ne "Agro­no­mi­ja­de" i nakon pre­da­va­nja od­lu­čio je da se oku­pa u mo­ru, i po­red upo­zo­re­nja spa­si­la­ca. Nakon nekoliko minuta poklopio ga je ogromni talas

  • 2

No­vo­sa­đa­nin N. K. (23) uto­pio se ju­če po­sle­ pod­ne na Ma­loj pla­ži u Ul­ci­nju, ka­da ga je ogrom­ni ta­las od­vu­kao sa oba­le.

Mladić je sa gru­pom stu­de­na­ta iz re­gi­o­na do­šao u Ul­cinj na da­ne "Agro­no­mi­ja­de" i, nakon pre­da­va­nja" od­lu­čio je da se oku­pa u mo­ru.

I po­red upo­zo­re­nja spa­si­la­ca da su ta­la­si ve­li­ki i da je mo­re opa­sno za ku­pa­če, mla­dić je ipak ušao u vo­du, a sa­mo par mi­nu­ta ka­sni­je ogrom­ni ta­las ga je po­klo­pio i od­vu­kao u du­bi­nu.

Spa­si­o­ci, ko­ji su od­mah su ušli u vo­du za mla­di­ćem, bi­li su ne­moć­ni. Ka­da su ga iz­vu­kli na oba­lu, mla­dić ni­je da­vao zna­ke ži­vo­ta.

(Telegraf.rs / Izvor: dan.co.me / Foto- ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Velvet

    19. maj 2013 | 11:14

    Pocivaj u miru dragi nas.

  • google

    19. maj 2013 | 12:15

    Jednog smo vadili iz vode, kad se to desilo svi su trebali da idu u hotel a ne da se i dalje kupaju. Pocivaj u miru, jedini krivac je tu organizator

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA