Vladika Kačavenda se ljubi sa maloletnikom! (FOTO) (VIDEO) (18+)

- Prijatelj koji me upleo u celu priču sa Kačavendom dao mi je sat i rekao da ga snimim i da ćemo tako ucenjivati vladiku - objašnjava A. R. kako je upleten u mrežu iz koje nije mogao da se izvuče

  • 33
Vladika Zvorničko-Tuzlanski

Printskrin: Telegraf

Redakcija Telegrafa došla je u posed do sada neobjavljenog snimka na kome se jasno vidi vladika Vasilije Kačavenda kako se ljubi i mazi sa A. R., koji je, prema našim saznanjima, u vreme nastanka ovog snimka bio maloletan. Kao što se vidi na snimku, "akcija" se desila u dvoru vladike Vasilija Kačavende u Bijeljini, a Kačavenda na početku snimka sedi i priča sa mladićem. Posle toga počinju strasno da se ljube i grle.

 

A. R. (ime poznato redakciji) odlučio je da progovori o svom iskustvu sa vladikom Vasilijem:

 

- Do Kačavende sam došao preko prijatelja koji je organizovao druženja i koji mi je vladiku predstavio kao svetog čoveka. Taj prijatelj me je nagovorio i, onda kad sam hteo da odustanem, on me je zaplašio. Krenulo je tako da me je prvo upoznao s njim. Nazvao me je jednom prilikom i rekao: "Evo me u Bijeljini, mogli bismo kod vladike da ga upoznaš" - počinje svoju ispovest A. R.

 

 

DOGOVOR O SNIMANJU VLADIKE U AKCIJI

 

A. R. kaže da je već bio upleten u mrežu iz koje nije mogao da se izvuče. Prijatelj mu je predložio da snime vladiku kako bi mogli da ga ucenjuju.

 

- Prijatelj koji me upleo u celu priču sa Kačavendom dao mi je sat i rekao da ga snimim i da ćemo tako ucenjivati vladiku. Ja sam ga pitao da li je lud, da možemo obojica izgubiti glavu radi toga. On mi je rekao da je sad, kad sam upao u sve to, kasno, da nema nazad - priča A. R.

 

KAKO JE VLADIKA VRBOVAO MLADIĆE

 

- Ne znam da li je još mladića bilo, nisam to video, ali pretpostavljam da su ih kao i mene navlačili. Prvo da upoznaju vladiku, da ih izgotivi poklonima i pričama kako će im obezbediti život, da je mnogo moćan, da ima veze za sve (škole, fakultete, poslove). Ja nisam od vladike ni tražio novac niti sam dobio, jer se to desilo jednom, ali sam čuo od čoveka koji mu dovodi mladiće da je galantan, da je pravi "džek" - završava svoju priču A. R.

 

 

(Telegraf.rs/Dani)

 

NAPOMENA: Zabranjeno je preuzimanje fotografija, video snimka, teksta ili delova teksta sa portala Telegraf.rs bez dozvole uredništva

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mne

    21. maj 2013 | 12:31

    Sto bi reko moj prijatelj iz novog pazara SUPAK MERAKLIJA

  • nikola

    21. maj 2013 | 12:47

    ma vecina svestenika i katolickih i pravoslavnih su pederi cast izuzetcima koji stvarno rade ono sto treba da rade i sto su se predali tome a ne ovi jedno pricaju drugo rade.... vampircine jedne treba vas sve povesati

  • BSBS

    21. maj 2013 | 12:14

    Gejcine i jedan i drugi !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA