Priznanje za kampanju "Jedna fotografija dnevno u najgoroj godini života" (VIDEO)

Viralni video za kampanju protiv nasilja u porodici nagrađen je bronzanim odličjem u kategoriji "media engagement" u jakoj međunarodnoj konkurenciji, sa 360 prijavljenih radova iz 24 zemlje

  • 2

Kampanja agencije Sači & Sači Beograd, Fonda B92 i Dajrekt Media PR pod nazivom "Jedna fotografija dnevno u najgoroj godini života" osvojila je bronzanu nagradu na PIAF festivalu u Pragu.

Viralni video za kampanju protiv nasilja u porodici nagrađen je bronzanim odličjem u kategoriji "media engagement" u jakoj međunarodnoj konkurenciji, sa 360 prijavljenih radova iz 24 zemlje, od strane internacionalnog žirija u čijem su sastavu bili istaknuti pojedinci iz oblasti advertajzinga, ali i predstavnici najvećih evropskih kompanija.

Ovo je prva meðunarodna nagrada za kampanju, koja je pokrenuta pre nešto više od dva meseca kada je na Jutjubu postavljen viralni video koji u popularnom formatu "jedna fotografija dnevno" prikazuje eskalaciju nasilja u porodici.

U distribuciji ovog videa, svoj veliki doprinos je dala i inovativna "word of mouth" platforma pod nazivom "ipyro". Snimak je privukao pažnju javnosti i medija kako u Srbiji tako i van nje, pokrenuvši veliku debatu o nasilju u porodici. Do ovog dana video je dostigao skoro 5 miliona pregleda na Jutjubu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoka Slovenac

    23. maj 2013 | 16:39

    Ko bije svoju zenu, nema muda i nije musko. Najlakse je,da istuces svoju zenu ako te ko iznervira,a ti nemas muda da to resis. Na poslu te šef nervira,a ti BUUUM po ženi. KUKAVICA!!!!!

  • Mozak

    23. maj 2013 | 21:25

    Zoko tu si u pravu, treba lepo uzeti i kao musko izlomis sefa :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA