Teodor Kirijaku: Nastavićemo da ulažemo u region (FOTO)

- Ovaj region ima sjajne ljude, harizmatične lidere i bogatu kulturu i istoriju, koja može da posluži kao inspiracija za postavljanje novih ciljeva - kaže vlasnik i direktor "Antenna Grupe"

  • 0

Teodor Kirijaku, vlasnik i direktor "Antenna Grupe" sa Samita 100 bizinis lidera regiona Jugoistocne Evrope, a na panelu "Mediji kao katalizator događaja za novo doba" poručio je da ovaj region ima sjajne ljude, harizmatične lidere i bogatu kulturu i istoriju i najavio nastavak investicija u region.

- Ovaj region ima sjajne ljude, harizmatične lidere i bogatu kulturu i istoriju, koja može da posluži kao inspiracija za postavljanje novih ciljeva. Antena posluje širom Evrope, Sjedinjenih Država, Kanade i Australije, ulažući u većinu medijskih sektora, ističući se kako u informativnom tako i zabavnom programu. Imamo velika ulaganja i iskustvo u oblastima televizije, produkcije, izdavaštva, velike poduhvate u muzičkoj industriji, i naravno internet i digitalnim medijima - rekao je on i dodao:

- Ključ našeg uspeha je ulaganje u osnovne vrednosti: u informativnom sektoru mi se fokusirmo na novinarski integritet i objektivnost, u zabavnom sektoru mi težimo ka inovacijama, vrhunskom kvalitetu i pažljivom istraživanju trendova na tržištu. Uvek angažujemo najbolje lokalne ljude za vođenje našeg poslovanja i obučavamo ih da budu najbolji. Trenutno planiramo da investiramo značajne sume u TV produkciju koja će raditi na nivou regiona i imati distribuciju u većini okolnih zemalja. Zbog sjajnih ljudi i retkih talenata, ovaj region može postati veliki produkcijski centar za TV serijale koji će se gledati širom sveta.

Kirjaki je istakao da se gradi regionalna medijsku grupa koja će takođe imati za cilj da zadovolji rastuće reklamne potrebe kompanija, koje su prisutne u više zemalja.

- Imati jednog velikog regionalnog medijskog partnera sa međunarodnim iskustvom biće prednost za kompanije koje će dobijati vrhunske reklamne usluge. Takođe, veoma bitna uloga medija je slobodno izveštavanje ljudi, i to objektivno, brzo i sa integritetom. Kao regionalni igrač, fokusiramo se na primenjivanje ovih vrednosti u svim našim informativnim redakcijama u regionu. Na taj način se staramo da publika u svim državama dobija vesti iz nezavisnog, međunarodnog i pouzdanog izvora - ijavio je on i dodao:

- Međunarodne kompanije počinju da shvataju da je došlo do izvesne fundamentalne promene u regionu i smatram se veoma srećnim što smo među onima koji su primetili te trendove na vreme, tako da smo u ovoj fazi već angažovani i sami se osećamo kao lokalni partneri. Iz svoje kancelarije u Londonu ili Njujorku, ili iz bilo kog drugog dela sveta, uvek sa zadovoljstvom preporučujem drugim globalnim investitorima da ulažu u ovaj region u ovom bitnom periodu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA