Kačavenda: Gej afera mi je nameštena, na snimcima je moj "dvojnik"!

Penzionisani episkop zvorničko-tuzlanski tvrdi da mu je gej afera nameštena i da na snimcima koji su objavljeni u medijima nije on, već njegov dvojnik

  • 10

Penzionisani episkop zvorničko-tuzlanski Vasilije Kačavenda tvrdi da mu je gej afera nameštena i da na snimcima koji su objavljeni u medijima nije on, već njegov dvojnik.

Kačavenda je u razgovoru s vladikama, koje ovih dana na Saboru SPC treba da odluče o njegovoj sudbini, rekao da će tužiti sve koji su ga optužili za gej aferu i da će na kraju dokazati da se iza svega krije "moćni lobi", koji želi da sruši ugled Crkve, prenosi "Informer".

Zvanično niko juče nije želeo da komentariše ova saznanja, a bivši dekan Bogoslovskog fakulteta Dimitrije Kalezić kaže da se argumenti umirovljenog vladike moraju dobro ispitati.

- Kačavenda tvrdi šta tvrdi, to treba da se pretrese i istraži i na kraju kaže da li se zaista radi o dvojniku. Otkud znamo ko kome tu podvaljuje, dok se sve ne dokaže - ističe Kalezić.

Verski analitičar Mirko Đorđević kaže da svako na sudu ima pravo da se brani na bilo koji način.

- Ako je na tim snimcima zaista dvojnik, onda se to mora i dokazati, pronaći taj čovek i analizirati snimci - kaže on.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA