Uhapšeni za ubistvo vojnika u Londonu pušteni na slobodu!

Troje od ukupno devetoro uhapšenih zbog umešanosti u smrt 25-godišnjeg britanskog vojnika Lija Rigbija u blizini kasarne u Vulviču, oslobođeno je uz kaucije

  • 0

Troje od ukupno devet uhapšenih zbog ubistva vojnika usred Londona prošle nedelje, pušteno je na slobodu uz kauciju, saopštila je danas britanska policija.

Dvojica glavnoosumnjičenih, britanski državljani afričkog porekla Majkl Adeboladžo (28) i Majkl Adebovale (22) nalaze se u bolnici zbog povreda koje su zadobili u policijskoj akciji hapšenja, prenela je agencija AFP.

Uhapšeno je ukupno devet osoba zbog umešanosti u smrt 25-godišnjeg britanskog vojnika Lija Rigbija u blizini kasarne u Vulvič prošle srede usred Londona.

Rigbi je poreklom iz Mančestera i trenutno je radio u Londonu u ekipi za vojnu regrutaciju i u trenutku napada vojnik nije nosio uniformu.

Počinioci su uhapšeni i oni su preobraženi britanski muslimani iz nigerijskih hrišćanskih porodica i nalaze se pod oružanom stražom u odvojenim bolnicama u Londonu.

- U stabilnom su stanju i da biće formalno intervjuisani u istrazi kada to bude bilo moguće - naveo je danas Skotland jard.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA