STRAŠNO: Nastavnik pretukao učenika na ekskurziji!

Roditelj Predrag Rašević kaže da je nastavnik njegovom sinu izbio zub i povredio vilicu

  • 24

Otac trinaestogodišnjeg učenika u Bijeljini prijavio je policiji da je njegovog sina na maturskoj ekskurziji u Vrnjačkoj Banji pretukao nastavnik, koji je, prema rečima direktora škole, van nastavnog procesa dok slučaj ne bude okončan.

Roditelj Predrag Rašević kaže da je nastavnik njegovom sinu izbio zub i povredio vilicu, što je konstatovano lekarskim nalazom.

U Centru javne bezbednosti Bijeljina agenciji Srna potvrđeno je da je otac u subotu, 25. maja, prijavio fizičko nasilje nad sinom i da je Tužilaštvo naložilo sprovođenje postupka u ovom slučaju.

Direktor Osnovne škole "Vuk Karadžić" Dragorad Vasić rekao je da je utvrđeno da se nemili incident zaista dogodio i da je nastavnik do daljnjeg van nastavnog procesa.

Vasić je u ime škole uputio izvinjenje roditeljima i učenicima, te najavio da će slučaj biti rešavan uz saradnju učenika, roditelja i nastavnika sa nadležnim institucijama.

( Tanjug.rs / Izvor: Radiosarajevo.ba )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    27. maj 2013 | 19:18

    Sigurno ga džabe nije prebio

  • nidza

    27. maj 2013 | 19:42

    Pre 30 godina bi dobio i kod kuce batina....

  • Batina je iz raja izasla

    27. maj 2013 | 19:46

    Verovatno je mali zasluzio to, niko nije lud da udara dete bez razloga. Siguran sam da je mali bio miran posle toga, ne samo on nego svi vrsnjaci.. Treba dopustiti da se klinci napijaju i skacu sa terasa i novoizgradjenih zgrada, u svakom slucaju su nastavnici krivi.. Da su normalni roditelji trebali su ga isklepati i kad se kuci zalio...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA