AZDEJKOVIĆ: Imaću venčanicu sa dekolteom do pupka i biću svekrvi u krilu!

Predrag Azdejković biće prvi gej u Srbiji koji će svom partneru pred matičarem u Opštini Stari grad reći sudbonosno "da"

  • 41

Predrag Azdejković biće prvi gej aktivista koji će reći sudbonosno "da" svom partneru i tako stupiti u prvu bračnu gej zajednicu u Srbiji, piše "Kurir".

Kako Predrag kaže, to neće biti tipična srpska svadba, ali će svakako njegov izabranik morati da ga prenese preko praga.

- Jedva čekam da stanem na ludi kamen, samo moram da izaberem venčanicu. Naravno, biće bela i imaće dekolte do pupka. Moj dečko s kojim sam četiri godine u vezi, takođe će biti u belom.  Nosiće prelepo belo odelo i bićemo najlepši do sada viđeni mladenci - uzbuđeno priča Azdejković, i dodaje da će se venčati u Opštini Stari grad.

- Do venčanja će moj dragi morati da se malo nabilduje kako bi mogao da me prenese preko praga. Ali to nije sve! Iako ovo neće biti tipična srpska svadba, sigurno je da ću svekrvi sedeti u krilu i da će me ona, a i ja nju, služiti medom. Biće to veoma zabavno - kaže Azdejković.

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Desko

    30. maj 2013 | 00:46

    Strašno ...uskoro i trudna bićeš jebem ti evropsku uniju kad dozvolili ovako nešto! Uzas jezim se kad pomislim

  • Desko

    30. maj 2013 | 00:47

    Imacu dekolte do pupka i belu vencanicu ...o boze sto nas kazni

  • Bob

    30. maj 2013 | 00:57

    Bolest ne bira...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA