Profesori spečili maturante da se fotografišu u Andrićgradu? (FOTO)

- Hteli smo da maturantsku šetnju završimo u "Andrićgradu" i fotograifšemo se kraj spomenika nobelovcu. Samo osmoro naših lukavih drugova uspelo je u tome, većina nas ne, jer su nas sprečili profesori - kaže maturant ove škole srednje škole "Ivo Andrić" u Višegradu

  • 7

Profesori srednje škole "Ivo Andrić" u Višegradu nisu dozvolili maturantima ove škole da se fotografišu pred spomenikom slavnom nobelovcu u "Andrićgradu".

- Hteli smo da maturantsku šetnju završimo u "Andrićgradu" i fotograifšemo se kraj spomenika nobelovcu. Samo osmoro naših lukavih drugova uspelo je u tome, većina nas ne, jer su nas sprečili profesori - kaže za dnevni list "Blic" maturant ove škole.

U koloni, u šetnji čaršijom, bilo je oko 120 đaka. Na dva mostića, prilaza "Andrićgradu", stajala su dva profesora, koja učenicima nisu dozvoljavala da prođu kuda su naumili, bez objašnjenja.

Njih osmoro, međutim, predvođeni učenicom generacije Stojkom Vasiljević, pritajilo se iza jedne stare kuće, sačekalo da "gužva" prođe i stiglo do odredišta.

Zamenik direktora "Andrićgrada" Žan Marjanović kaže da su dvojica profesora na mostovima bili predavači istorije odnosno mašinstva Željko Arsić i Marinko Marković.

- Pitali smo direktora škol Đorđa Mršića čemu sve ovo, ali on j ecinično odgovorio da nije zgodno da se maturani "oblate", pošto na platou ispred "Andrićgrada" postoji bara. Ovo je još jedna potvrda naše tvrdnje da je "Andrićgrad" trn u oku ljudima iz višegradske vlasti - kaže Marjanović.

O ovoj školi se niko nije javljao na telefone.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    2. jun 2013 | 09:27

    @pasha Dobro bre, iz koje li si ti p..ke materine ispao pravo ovde u Telegraf? Idi bre nosi se se u svoj srednji vek. Ti si bolesna budala i tebi je mesto na psihijatriji, a ne u javnosti. Si ti cuo da je rat zavrsen pre 18 godina??? Muka mi je vise od budaletina zaostalih u proslosti. I u razvoju.

  • србија

    2. jun 2013 | 09:14

    @pasha Ili si se prejeo jogurta ili opet zaboravio lekove???? U svakom slucaju idi kod lekara pod hitno, nije ti dobro kad na ovu vest pises takve idiotske komentare

  • Au

    2. jun 2013 | 05:22

    Ja Sam samo jednom bijo u visegradu i to sto je sad napravljeno to je jedina stvar sto je napravljena take vrste na tome mestu u zadnji 100 godina i nesvidja se njima trebaju da budu zahvalni sto je to napravijeno a ko god se buni a daje na polozaju neko me odma otkaz sa tog polozaja mu treba dati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA