NAVIJAČKI OBRAČUN? Upucan vođa Delija Uroš Avramović!

Jedan od viđenijih vođa navijača Crvene zvezde Uroš Avramović zadobio je teške telesne povrede rano jutros u Bulevaru Milutina Milankovića

  • 15

Jedan od viđenijih vođa navijača Crvene zvezde Uroš Avramović zadobio je teške telesne povrede rano jutros u Bulevaru Milutina Milankovića.

Ima dve prostrelne rane u potkolenici i udaren je u glavu. Sam je zvao Hitnu pomoć, koja ga je prebacila u Urgentni centar.

Ne zna se gde je bilo tačno mesto pucnjave, ali je parking odakle je zvao blizu mesta njegovog prebivališta.

Kako "Blic" saznaje, povređeni Avramović se jutros sam javio Hitnoj pomoći, žaleći se na povredu glave,a konstaovano je i da ima dve prostrelne rane na nozi. Koliko je poznato, odbio je da sarađuje sa policijom i pruži više podataka o svom ranjavanju.

Uroš Avramović ima bogat kriminalni dosije za različita krivična dela, a pripada tzv. navijačkom ogranku Delija, Belgrejd Bojsima, čiji je pripadnik i Velibor Dunjić, koji je napao Čedomira Jovanovića u Segedinu i takođe ima veliki kriminalni dosije.

OSUĐEN NA ČETIRI GODINE ZATVORA

Avramović i Velibor Dunjić optuženi su da su 2008. godine napali Andreju Čogurića nakon svađe na splavu "Kalipso", udarali ga nogama, rukama i flašama, a zatim i pucali i pogodili ga u obe ruke.

Dvojicu navijača Crvene zvezde Apelacioni sud u Beogradu je prošle godine zbog nanošenja teških telesnih povreda Čoguriću pravosnažno osudio na četiri godine i dva meseca zatvora.

Tom presudom, koja je objavljena na sajtu Apelacionog suda, preinačena je prvostepena odluka Višeg suda u Beogradu u delu koji se odnosi na krivično delo i visinu izrečenih kazni.

Policija pokušava da identifikuje napadača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    2. jun 2013 | 15:11

    primecujem da mnogi imaju veliki kriminalni dosije, a uvek su na slobodi...vrlo je zanimljivo to kod nas...

  • boy

    2. jun 2013 | 16:08

    Sta je to vazno ne razumem?? Krimos koji ima krivicnih prijava koliko hoces i seta slobodan a mene za kaznu sto nisam platio za pojas jure ko kriminalca!!

  • nenad73

    2. jun 2013 | 15:43

    Jel trebamo da ga žalimo? Šljam!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA