SMEŠNA STRANA PROTESTA: Dart Vejder i prosidba na ulicama Istanbula (FOTO)

Pre današnjeg pojavljivanja mračnog lorda Sita, strasti je sinoć uzburkao anonimni mladi par, kada je momak zaprosio devojku na Trgu Taksim, neposredno nakon što je isti napustila policija

  • 1

Ako ste mislili da su talasi protesta i demonstracija koji su pogodili Istanbul, Ankaru i u manjoj meri sve ostale provincije Turske okarakterisani samo krvlju, znojem i suzama, pogrešili ste.

Da u celoj nesreći koja je zadesila grad na Bosforu tamošnja mladež zna da nađe i mesta za šalu najbolje se može videti na Tviteru, koji je krcat primerima poput ovih koje vam mi donosimo.

Strasti je sinoć uzburkao anonimni mladi par, kada je momak zaprosio devojku na Trgu Taksim, neposredno nakon što je isti napustila policija.

Danas, pak, građane koji učestvuju u demonstracijama koje su počele zbog 600 stabala u jednom od kultnih carigradskih parkova, a potom se pretvorile u nasilje uperenio ka Erdoganovoj diktaturi, razveselio je čovek obučen u Darta Vejdera.

Čime će nas narednih dana iznenaditi Turci, videćemo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA