Pogledajte Nika Vujičića kada je bio mali! (FOTO)

Najpoznatiji svetski motivacioni govornik ponovo oduševio svoje obožavaoce serijom fotografija od detinjstva do sadašnjih dana, sa njegovim sinom pod sloganom "Ma koliko je život težak, nikada se ne predajte"

  • 9

Nik Vujičić, najpoznatiji svetski motivacioni govornik, rođen sa retkim poremećajem – tetra amelija sindromom, zbog čega nema ni ruke ni noge, mnogo puta je do sada uspeo da oduševi publiku i svoje obožavaoce širom sveta. Od svojih nadahnutih govora, neverovatnom količinom optimizma, pa sve do neverovatnog smisla sa humor kojim redovno uspeva da gane milionski auditorijum.

Nebrojano puta do sada je uspeo je da pomogne sebi, ali i milionima ljudi širom sveta da pronađu snagu i inspiraciju, suoče se sa svojim problemima i prevaziđu ih. U skladu sa svojim karakterom, uradio je to i ovoga puta, postavljajući na društvene mreže serijal fotografija od vremena njegovog detinjstva do najnovije, sa njegovim sinom pod sloganom "Ma koliko je život težak, nikada se ne predajte"!

Pogledajte ih i vi, i uverite se kako je malo potrebno čoveku da bude srećan:

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • to sam ja

    2. jun 2013 | 20:59

    Svaka čast zadnja slika je prekrasna :-)

  • Darko

    3. jun 2013 | 06:25

    Kada ga vidim, ja shvatim da zaista nemam ni jedan problem u zivotu.Ne znam kako je njemu i gde je pronasao energiju i duh da sve ovo postigne, ali hvala mu sto to deli sa nama...

  • Overclocked

    2. jun 2013 | 22:56

    Jebote kakvu zenu ima, zabalavio sam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA