Violinista otkazao zbog nepoštovanja dogovora (VIDEO)

Svetski poznati violnista Nemanja Radulović nije nastupao u Nišu u muzičkom spektaklu "Konstantinus Magnus" povodom obeležavanja Milanskog edikta, jer organizator nije prihvatio uslove da njegov nastup ne bude u direktnom televizijskom programu

  • 2

Svetski poznati violnista Nemanja Radulović nije nastupao u Nišu u muzičkom spektaklu "Konstantinus Magnus" povodom obeležavanja Milanskog edikta, jer organizator nije prihvatio uslove njegove agencije i diskografske kuće sa kojima taj vituoz ima ekskluzivne ugovore.

- Sat vremena pre koncerta saznao sam da neću nastupiti i žao mi je zbog toga - rekao je Radulović novinarima.

- Koncert sam sinoć pratio iz publike, a organizator je bio u komunikaciji sa mojom agencijom i kućom. Uslovi su prihvaćeni, ali kasnije novi ugovor koji je trebao da bude potpisan kada se saznalo da će koncert ići u direktnom prenosu nije potpisan - objasnio je Radulović.

On je dodao da u slučaju direktnog prenosa saglasnost za njegov nastup mora da da agencija, odnosno kuća sa kojom ima ekskluzivan ugovor.

- Stekao sam utisak da moje pojavljivanje i nije bilo bitno, to mi se dešava prvi put i mislio sam da se to meni nikada neće dogoditi - kazao je Radulović koji drži master klas na niškom Fakultetu umetnosti.

Radulović je rekao da je bio spreman za koncert i da je svirao na probama.

- Došao sam umoran sa francuske turneje i žao mi je što nisam nastupio pred niškom publikom odakle sam otišao pre 20 godina - kazao je on.

Radulović je rekao da uživa u radu sa studentima i da Niš ima talentovane umetnike.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca 012

    4. jun 2013 | 21:04

    Sramota....momak svira u svim znacajnim,svecanim salama ili halama,a od nas dobija tretman zadnje rupe...ekrema vise postujemo iz pm materine nego virtuoza....sramota....nasa posla....

  • vukašin

    4. jun 2013 | 23:18

    Pare su u pitanju kao uvek u životu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA