Putin se razvodi! (FOTO)

- Bila je to zajednička odluka, jedva da se viđamo u poslednje vreme, svako od nas ima svoj život - rekla je Ljudmila Putin, a isto potvrdio i ruski predsednik

  • 4

Predsednik Rusije Vladmir Putin i njegova supruga Ljudmila objavili su da je njihov brak gotov!

Par koji je u braku već 30 godina, objavio je razvod na državnoj televiziji, nakon što su prisustvovali baletskoj predstavi "Esmeralda" u Dvorcu Kremlja.

- Bila je to zajednička odluka, jedva da se viđamo u poslednje vreme, svako od nas ima svoj život - objasnila je gospođa Putin.

Ruski predsednik je razvod objasnio time da nisu svi spremni da žive javnim životom kakav podrazumeva uloga supružnika političara njegovog ranga.

- Sva moja aktivnost, sav moj posao povezan je sa javnom sferom, sa potpuno javnim životom. Nekome se to sviđa, nekome ne, ali ima ljudi koji su sa tim savršeno nespojivi - rekao je Putin.

Ruski predsdnik poznat je po tome da skoro nikada, do sada, nije davao izjave ili odgovarao na pitanja o svom privatnom životu.

Ljudmila Putin se i inače retko pojavljivala u javnosti, a poslednjih par godina njeno odsustvo izazvalo je mnoge, nikada potvrđene glasine uključuju i onu da je zatvorena u manastiru.

Vladimir i Ljudmila Putin venčali su se 1983. godine i imaju dve odrasle ćerke o kojima se takođe jako malo zna.

(Telegraf.rs / Izvor: BBC)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Adem

    7. jun 2013 | 00:38

    Zaboli me za Putina...Jao koja vest.....

  • nix

    7. jun 2013 | 00:53

    Da te ,,zabole'', ne bi komentarisao ;)

  • B.

    7. jun 2013 | 03:58

    Jadna Ljudmila,ko bi se.razveo od Putina,kako slava i moc promene coveka pa ode za mladjom. Zato zene harajte dok ste u mladosti pa nek se i oni malo nerviraju :ppp

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA