Devojka silovana u beogradskom hotelu?

Devojka M.J. (25) je oko 19:10 istrčala gola iz jedne od soba u poznatom beogradskom hotelu, počela da trči hodnikom kada ju je zaustavila sobarica i pozvala pomoć

  • 8

Devojka M. J. (25) prijavila je da je silovana oko 19 sati u sobi jednog poznatog beogradskog hotela.

Kako Telegraf saznaje, ona je oko 19:10 izašla bez odeće iz jedne od soba i počela da trči niz hodnik. Tada ju je primetila i zaustavila sobarica. Na pitanje šta se dogodilo i da li joj je potrebna pomoć, devojka je odgovorila da ne zna ni kako je tu dospela, niti šta joj se dogodilo. Spomenula je da je možda silovana ali da se ni toga ne seća.

Recepcionari su odmah pozvali policiju i Hitnu pomoć. Devojka je odvežena u Drajzerovu ulicu, u Centar za lečenje bolesti zavisnosti na lekarsko ispitivanje, pošto je bila dezorjentisana i delovalo je da je pod dejstvom opijata.

Prema nezvaničnim informacijama koje se proveravaju, devojka se bavila prostitucijom. Policija je, takođe, ispitala muškarca sa kojim je 25-godišnja devojka bila u sobi kako bi se utvrdili svi detalji slučaja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bob

    7. jun 2013 | 00:20

    Neko joj je sipao drogu u herojin...

  • dusan

    7. jun 2013 | 01:24

    pa sta je ocekivala da ce tamo dobiti...cokoladu?

  • B.

    7. jun 2013 | 03:53

    Uobicajena pojava u hotelima,samo pitanje je kako je usla u sobu pored recepcije bez prethodnog cekiranja?! A naslov vam je kao da je devojka ODSELA u hotelu i ko zna kako joj se to desilo,kad ono prostitucija....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA