DRŽAVO, ŠTA PREDUZIMAŠ: 82 odsto dece zatrovano olovom kod Loznice!

Zajača je rudarsko mesto kod Loznice, od ranije poznato po rudnom bogatstvu i eksploataciji. Topionica olova u tom mestu je 2006. privatizovana i postala članica Koncerna Farmakom MB, čiji je vlasnik Miroslav Bogićević

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Dekac
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ruža Helać

    14. jun 2013 | 14:38

    Zajaca: "Olovo nece naskoditi deci" Loznica - Pomocnik ministra zdravlja Petar Bulat kaze olovo u krvi 51 deteta iz naselja Zajaca kod Loznice ne bi trebalo da ima uticaj na njihovo zdravlje SUMRAK CIVILIZACIJE Šta bi trebalo da se dogodi da reaguje Zelena stranka? Šta sada radi Zelena poslanička grupa? Zajača - Kad mi tamo, ono međutim S obzirom na izjave, koje su se mogle čuti u medijima proteklih dana na temu prisustva olova u krvi dece iz Zajače, možete pogledati emisiju iz dokumentarnog tv serijala "Zelena patrola na delu", koja je snimljena u maju 2012. godine. http://www.youtube.com/watch?v=r5Oi7X_RDK8 Dakle, nije tačno da roditelji prave problem oko vađenja krvi, jer oni su sami finansirali dosadašnje traganje za istinom i došli do Brisela. U emisiji ćete videti i zdravstvenu dokumentaciju obolele dece, videćete očajne roditelje koji su otpušteni iz Farmakoma zbog bolesti, videćete da Farmakom neadekvatno odlaže otpad, videćete isparavanje olovnih para,...pogledajte ovaj snimak, kako ne bismo sluđivali javnost kontradiktornim informacijama i išli na ruku neodgovornim političarima i menadžmentu Farmakoma.

  • Resenje postoji

    14. jun 2013 | 12:14

    Da je ovako samo u Loznici bilo bi super...ovako izgleda cela Srbija...a sve je tako prosto, resenje postoji, sve je do nas. Nase zdravlje je nasa odluka samo je nama lakse da kukamo nego da pomognemo sebi...ne mozemo puno da uradimo na globalu jer puno toga ne zavisi od nas ali u nasem domu se mozemo zastiti...

  • Ruža Helać

    13. jun 2013 | 09:57

    http://www.youtube.com/watch?v=MSZ1hoVVz3c Zajaca - Kad mi tamo, ono medjutim

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA