Bebi koja je ujedinila BiH lošije

- Zdravstveno stanje moje ćerke malo se pogoršalo - kaže otac devojčice, čiji je JMBG pokrenuo proteste u Sarajevu

  • 6

Zdravstveno stanje bebe koja je pokrenula proteste u Bosni i Hercegovini zbog jedinstvenog matičnog broja se pogoršalo.

- Zdravstveno stanje moje ćerke malo se pogoršalo - rekao je otac tromesečne Belmine  Edmir Ibrišević za portal Klix.ba.

On se pojavio ispred tržnog centra "Alta" u Sarajevu, gde se okupila manja grupa građana koja nastavljaja da izražava nezadovoljstvo zbog nerada državnih institucija. Ibrišević je dodao da nije upoznat o detaljima nastalih komplikacija i kako čeka da mu doktori saopšte tačnu dijagnozu.

- Potrebno mi je da dobijem napismeno potvrđenu dijagnozu kako bih mogao da počnem da prikupljam sredstva za Belminino lečenje u inostranstvu. Bez toga uvek postoji mogućnost da neko kaže kako prikupljam novac za sebe, što želim da izbegnem - rekao je, između ostalog, otac devojčice, i dodao kako će, kad akcija počne, broj računa za uplatu biti objavljen na društvenim mrežama.

Naveo je i kako mu je "izuzetno drago da je jedna beba uspela da pokrene i ujedini narod koji su političari podelili", budući da je upravo Belminin slučaj izazvao pravu revoluciju u BiH.

(Telegraf.rs / Izvor: Klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NL

    13. jun 2013 | 01:14

    Draga Belmina, andjelu mali, da te dragi Bog cuva i da sto pre ozdravis....!!!!!

  • student

    12. jun 2013 | 23:19

    Niki , ti si bolestan !

  • spahija

    14. jun 2013 | 12:43

    niki ja kao musliman te zovem da dodjes u Sarajevo i obidjes svoje bogomolje koje tokom rata i pravljena te Islamske bosne, nisu dirnute, a isto te tako zoves da dodjes i obidjes Trebinje, Banja Luku i ostale gradove u RS pa da vidis sta je od dzamija ostalo, pa mi onda seri o islamizaciji...nije te stid i sram...djeca nisu igracke i preko njih se ne trebaju lijeciti bolesne nacionalisticke ideje, nebitno koje su vjere i nacionalnosti, zvale se one Tijane ili Belmine...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA