Goran Mrđa uhapšen dok je pio kafu sa Bekom

- Bubalo je priveden u sedištu svoje firme za konsalting, koja se nalazi u centru grada, u kojoj je bio sa sekretaricom i dvojicom radnika. Bio je u potpunom šoku i nije mu bilo jasno zašto ga privodimo. Druga ekipa privela je Mrđu i Kosovca u zgradi Luke, gde su i zaposleni, i to dok su oili kafu sa Bekom - tvrdi jedan od policajaca koji je učestvovao u ovoj akciji

  • 8

Bivši izvršni direktor Agencije za privatizaciju Goran Mrđa, jedan od osumnjičenih za zloupotrebu službenog položaja u okviru privatizacije Luke Beograd, uhapšen je dok je pio kafu sa biznismenom Milanom Bekom.

Naime, kako prenosi dnevni list "Blic", bivšeg ministra pravde Predraga Bubala uhapsila je jedna policijska ekipa, na radnom mestu, dok je za Mrđu i njegovog kolegu Dušana Kosovca, još uvek zaposlene u "Luci", bila zadužena druga ekipa.

- Bubalo je priveden u sedištu svoje firme za konsalting, koja se nalazi u centru grada, u kojoj je bio sa sekretaricom i dvojicom radnika. Bio je u potpunom šoku i nije mu bilo jasno zašto ga privodimo. Druga ekipa privela je Mrđu i Kosovca u zgradi Luke, gde su i zaposleni, i to dok su oili kafu sa Bekom - kaže za Blic jedan od policajaca koji je učestvovao u ovoj akciji.

Bivši ministar privrede Predrag Bubalo i još sedmoro ljudi uhapšeni su zbog zloupotrebe službenog položaja tokom privatizacije "Luke Beograd". Bubalo je na saslušanju negirao krivicu.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • K O N S T A N T I N...

    15. jun 2013 | 07:19

    a kada cete Beka...on je valjda kljucni igrac???

  • velrmvalermvs

    15. jun 2013 | 01:21

    polako polako sve ce da izadje na videlina !! hapsi lopove vucicu, bog ti dao zdravje jos 100 godina

  • --Mileta

    15. jun 2013 | 06:54

    Svi oni negiraju krivicu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA