Radisavljević traži pritvor za Bubala

Bubalo je saslušan u Tužilaštvu za organizovani kriminal, a nakon njega saslušani su i bivši direktori Agencije za privatizaciju, Akcijskog fonda i Luke Beograd. Bubalov advokat najavio žalbu

  • 1

Tužilaštvo za organizovani kriminal je nakon saslušanja svih osam osumnjičenih u slučaju Luke Beograd odlučilo da pokrene istragu i zatraženo je da se osumnjičenima odredi pritvor, izjavio je tužilac Miljko Radisavljević.

Radisavljević je rekao da je tužilaštvo od sudije za prethodni postupak Višeg suda zatražilo da se osumnjičenima odredi

pritvor radi nesmetanog vođenja krivičog postupka.

Osam osoba, među kojima je i bivši ministar privrede i privatizacije Predrag Bubalo, uhapšeni su zbog sumnje da su oštetili državu za više od pet i po miliona evra prilikom prodaje državnog paketa akcija Luke Beograd po ceni nižoj od realne.

Bubalo je saslušan u Tužilaštvu za organizovani kriminal, a nakon njega saslušani su i bivši direktor u Agenciji za privatizaciju Aleksej Misailović, bivša direktorka u Akcijskom fondu Jasmina Dragutinović, nekadašnji finansijski direktor Luke Dušan Kosovac i bivša direktorka Luke Beograd Miroslava Drobac.

Bubalov advokat Zoran Ateljević rekao je da će se žaliti na odluku Višeg suda, ako odredi pritvor njegovom branjeniku.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • стрептомицин

    16. jun 2013 | 09:53

    Неће бити ништа од тога. Сви ће се без проблема извући, ово служи само да наивном народу скрене пажњу са издаје Космета.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA