NS: Bombom na auto direktora, dvoje ranjeno

Direktor JP "Urbanizam" Tomislav Bokan je potvrdio da je bomba bačena na njegov službeni automobil u Tolstojevoj ulici. Dvoje prolaznika lakše povređeno

  • 4

Dvoje građana je povređeno nakon što je eksplodirala bomba ispod "citroena", koji je bio parkiran u Tolstojevoj ulici u Novom Sadu, ispred kafića "Hogar".

Novosadska policija, kako sa lica mesta javlja Tanjugov izveštač, obavlja uviđaj.

Policija još nije izdala zvanično saopštenje, ali se novinarima obratio Tomislav Bokan, direktor JP "Urbanizam" i lider Narodnog pokreta "Dinara - Drina -Dunav" koji je član vladajuće koalicije u Novom Sadu, potvrdivši da je bomba bačena na njegov službeni automobil.

- Radi se o mom službenom automobilu, vozač je došao u kafić da se vidi sa svojim rođenim bratom i parkirao je ispred kafića, a odmah nakon toga začula se jaka eksplozija - rekao je Bokan.

On je kazao da navodno postoji neka žena koja je videla, kako je objasnio, "mlađeg muškarca koji je sa kapom i belim rukavicama prošao pored automobila i nešto bacio ispod".

U toj eksploziji je dvoje prolaznika lakše povređeno, mada zvanične potvrde o povređenima, zasad, nema

(Telegraf.rs / Izvor: Tanjug, Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    27. jun 2013 | 12:25

    Sluzbenim autom u kafic na kaficu sa bratom, i onda eksplodirala bomba, bas lepo.....

  • cybermikan

    27. jun 2013 | 12:56

    Dok nama Vojvođanima zvanični beograd kroji kapu i određuje ko će biti na vlasti u Novom Sadu dotle će se ovo dešavati. Živela Republika Vojvodina u NORMALNOJ Državi Srbiji. Republika Vojvodina kao primer ostalim delovima Srbije kako se normalno živi, ponaša i kako je biti civilizovan. Znam da nećete objaviti moj komentar kao ni jedan do sad kada sam pisao ovako, ali ja vas sve od srca pozdravljam i kažem samo nastavite dalje sa cenzurama- to sve više stvara otpor nas Vojvođana prema vama i vašoj aroganciji prem nama! :)

  • cetnik

    27. jun 2013 | 13:16

    koja cenzura na vasim ustaskim sajtovim JE CENZURA ZIVELA SRBIJA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA