Deda iz Splita 14 sati pucao po ljudima sa prozora zbog dečje galame!

Bogdan Perović (60) je najverovatnije bio motivisan dečjom igrom pred stambenom zgradom u kojoj živi i pokušajem jednoga od roditelja da s njim razgovara zbog napada na devojčicu. Prvo je ispalio više metaka prema tom muškarcu, a kasnije i prema ulici

  • 3

Pripadnici policijske uprave splitsko-dalmatinske uhapsili su Bogdana Perovića (60) koji je gotovo 14 sati nasumice pucao iz svog stana u prizemlju zgrade u Vašingtonovoj ulici u Splitu, saznaje agencija Fena.

Perović je, naime, juče, najverojatnije motivisan dečjom igrom pred stambenom zgradom u kojoj živi i pokušajem jednoga od roditelja da s njim razgovara zbog napada na devojčicu, ispalio više metaka prvo prema tom muškarcu, a kasnije i prema ulici.

Pucao je iz prizemnog stana u kojem živi sam, a kako su rekle njegove komšije, reč je o "bolesnoj i incidentnoj osobi".

Zbog toga je Vašingtonova ulica bila satima blokirana, a u samom centru Splita, na terenu su tokom celog popodneva i protekle noći dežurale ekipe Hitne pomoći, vatrogasci i policija.

Na licu mesta su bili i specijalci i policijski pregovarači, ali Perovića nisu ni oni ni njegova sestra i prijatelji mogli da nagovore da se preda policiji.

U početku pucnjave u Vašingtonovoj ulici nekoliko je dece iz obližnjeg dečjeg vrtića zbog bezbednosti zadržano nekoliko sati duže u toj ustanovi.

Peroviću ovo nije prvi incident.

Pre 12 godina, on je u istom stanu zatočio svoju bolesnu majku i pretio da će aktivirati plinsku bocu. Ta agonija je, podseća se, trajala tri dana. U toku je, kako se navodi, policijska obrada Perovića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • beast from the east

    28. jun 2013 | 11:57

    Odakle mu pistolj? Sto je na slobodi ako je onda pretio? Zatvorite ga

  • LastHope

    28. jun 2013 | 12:35

    A koliko takvih ima kod nas tek,netrpeljivih i sludjenih koji su kao tempirane bombe-a kad se covek obrati MUP-u to se ignorise,nazalost-a kad se nesto desi tad je bilo kakva reakcija kasna i blago receno sramotna!

  • alhemicar

    28. jun 2013 | 13:42

    tja......hrvat...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA