Mina muvala taksistu, pa tražila da je pretuče?

Mina je zatim s lažnog Fejsbuk profila poslala drugarici poruku da je dobro. Pokupila je stvari i rekla taksisti da ide, ali da joj treba usluga - "da joj lupi par šamara"

  • 27

Celih 39 sati, koliko je trajao njen navodni nestanak, manekenka Mina Milenković (21) je, kako "Alo" saznaje, provela kod jednog beogradskog taksiste u beogradskom naselju Resnik.

Istragom je konačno razrešeno da manekenka nije bila ni silovana, ni oteta, ni  pretučena i da je sve izmislila u nameri da vrati bivšeg dečka. Po svemu sudeći, i sama je bila svesna da je imala puno sreće što je taksista bio normalan mladić, jer je od početka negirala da on ima bilo šta sa onim što joj se navodno "dogodilo".

Nakon što je Mina napustila splav "River", čije je suvlasnik njen bivši dečko Aleksandar Č. (32), Mina je sela u svoj auto i prilikom isparkiravanja oštetila nekoliko taksi automobila. Nakon toga, ona je izjurila iz automobila i peške otrčala ka Starom sajmištu.

- Dok su prijatelji pokušavali da je dobiju na mobilni, ona je zapravo zaustavila taksi i na pitanje taksiste kuda, odgovorila "Kod tebe!". Iako je ovaj mladić bio zbunjen, Mina je nastavila da ga šarmira, pa je s obzirom na to da živi sam i da nije oženjen ipak na kraju odvezao svojoj kući. Međutim, kada su završili sa večerom, Mina je što bi se narodski reklo, legla na krevet i zaspala kao klada... Ni tokom narednog dana koji je provela tu, ne samo da nije bilo navodnih orgija o kojima se pisalo, već njih dvoje uopšte nisu imali seksualne odnose - kaže izvor blizak istrazi.

Unezvereni mladić je Mini rekao da mu ne pada na pamet da ima probleme s njenim dečkom ili bilo kim drugim, da se javi svojima i da odmah ide iz stana. Mina je zatim s lažnog Fejsbuk profila poslala drugarici poruku da je dobro. Pokupila je stvari i rekla taksisti da ide, ali da joj treba usluga - "da joj lupi par šamara".

Šokirani taksista joj je poručio: "Ma, beži bre luda ženo, kupi stvari, idem napolje, neću da te vidim kad se vratim".

Kada se vratio, Mine u stanu zaista nije bilo, na stolu je zatekao ispijenu flašu votke.

Međutim, bosu, raščupanu, dezorijentisanu i s modricama na licu u susednoj ulici susrela je slučajna prolaznica koja je pozvala policiju.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ona

    2. jul 2013 | 00:35

    I onda je mrmot zamotao cokoladu :) Nije valjda da im je trebalo ovoliko dana da smisle ovu pricu ? :)

  • Beogradjanka89

    2. jul 2013 | 00:52

    Hahahahahahaahahahahaha!!!!!!

  • B.

    2. jul 2013 | 03:29

    Pametnjakovicu ko jos VOLI batine. Gospodine da te prosvetlim devojka je snob,klinka dezorjentisana,verovatno navikla da ima sve sto pozeli,pa kad je negde zapelo smislila je scenario iz spanske serije,nista mnogo keeativno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA