Policajci brutalno silovali devojku! (VIDEO)

Trojica muškaraca u Ukrajini, od kojih dvojica pripadnici organa reda, silovali su Irinu Kraškovu (29). Taj čin je izazvao gnev lokalnog stanovništva, koje je napalo policijsku stanicu

  • 8

Ukrajinski ministar unutrašnjih poslova otpustio je šefa policije oblasti Nikolajev i čelnika lokalne policije u Vradijevu nakon masovnih nereda u ovom selu. Više od hiljadu osoba napalo je lokalnu policijsku stanicu, nakon što su tri osobe silovale mladu ženu. Dvojica silovatelja bili su policajci.

Policija je uhapsila dvojicu silovatelja, ali je jedan od uhapšenih policajac, rođak visoko pozicioniranog radnika tužilaštva, pušten. Nakon što su ga videli u policijskoj stanici, građani su se okupili ispred stanice, pozivajući na odgovornost, a zatim su i napali i oštetili stanicu.

Predstavnici centralne kancelarije ministarstva, predvođeni šefom glavnog štaba Vladimirom Berezanom stigli su u selo Vradijevo.

- Ministarstvo želi objektivan i nepristrasan pregled događaja i apeluje na narod da ne reaguje na provokacije političara koji pozivaju na nezakonite akcije - piše u izveštaju policije.

Otvoren je kazneni postupak za napad na policijsku stanicu, a lokalni mediji javljaju da je nekoliko osoba povređeno tokom sukoba građana i policije. Na stanicu su bačene zapaljive bombe, boce i kamenje, a policija je demonstrante pokušala da rastera suzavcem.

Uhapšeni policajci su, uz pomoć taksiste, silovali 29-godišnju Irinu Kraškovu u šumi. Kraškova, majka devetogodišnjeg deteta, hospitalizovana je sa frakturom lobanje i već je imala dve operacije.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: foxnews.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Splash

    3. jul 2013 | 12:51

    Ma kakvo sudjenje,sve silovatelje,pedofile i ostalu gamad treba kastrirati iste sekunde!

  • Ivana

    3. jul 2013 | 13:52

    Ne trebas ga kastrirati,jel tako gubi nagon za seksom....treba im iseći polni organ....a testise ostaviti...da imaju nagon,a nemaju sa čim....to bi im bila prava kazna......

  • Hurem Sultana

    3. jul 2013 | 13:07

    Da Bog da ih u b.lju do kraja života!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA