Ovo je devojka koja je nožem izbola koleginicu!(FOTO)

- Aleksandra me je zgrabila za kosu i povukla. Dohvatila sam nož sa žutom ručkom sa radnog stola i zamahnula iza sebe. Pustila je. Moj momak je utrčao, zgrabio me za ruku i izveo - prepričala je događaj Verica S. (20) koja je izbola Aleksandru M. (25)

  • 12

Verica S. (20), koja je u noći između utorka i srede nožem u stomak ubola koleginicu Aleksandru M. (25) u ćevabdžinici, gde su obe radile, učinila je to pripita i nakon čupanja i međusobnog šamaranja.

Ona je pred sudijom tvrdila da se nije u ćevabdžinicu naknadno vratila zbog osvete već da bi uzela zaboravljene lične stvari. Devojke su se sukobile jer je Verica dobila otkaz i za to optužila Aleksandru.

Vericina majka Vinka kaže da je za njenu ćerku otkaz bio šok jer se nije nadala. Vinka dodaje da je priča malo komplikovanija.

- Na probnom radu je bila od ponedeljka, a iste večeri mi je rekla da je dobila posao jer je Alaksandra otpuštena?! Bilo joj je žao Aleksandre koja je trebalo da je obuči. Pitala sam je zašto je preotela Aleksandri posao, a ona mi reče da je to bilo već odlučeno. U utorak njih dve su se sporečakale oko neke narudžbine. Kada je Verica u sredu u ponoć došla da radi treću smenu gazda joj je rekao da ipak nije primljena. Otišla je sa momkom u kafanu, a meni poslala SMS da je dobila otkaz, da je očajna i da ide da prošeta - kaže Vinka.

Verica je u međuvremenu u kafani popila nekoliko piva. Sudiji je rekla da ništa od jutra nije jela.

- Na povratku kući autom, stali smo ispred ćevabdžinice jer sam htela da uzmem svoj "labelo" i gumice za kosu koje su mi tamo ostale. Kada sam ušla, Aleksandra mi je rekla da nemam prava da ulazim jer više nisam zaposlena. Odgovorila sam da sam došla po svojih par sitnica. Rekla je da mi je pametnije da ćutim i da idem. To je me razbesnelo i gurnula sam je od sebe sa obe ruke. Ošamarila me je, zatim i ja nju, a onda smo se počupale. Odvojila sam se od nje i krenula ka vratima. Aleksandra me je zgrabila za kosu i povukla. Dohvatila sam nož sa žutom ručkom sa radnog stola i zamahnula iza sebe. Pustila je. Moj momak je utrčao, zgrabio me za ruku i izveo. Na samim vratima okrenula sam se, Aleksandra se pridržavala rukom za pult sa koga sam uzela nož - rekla je Verica sudiji, dodajući da se duboko kaje.

Ona je u iskazu pomenula da često pije pivo i da je tada agresivna. Njena majka kaže da je Verica bila presrećna zbog posla.

- Radila je na nekoliko mesta, nikada prijavljena, za desetak hiljada. Sada joj je obećana plata od 19.000. Mi živimo van grada, a Verica nakon druge i treće smene mora taksijem kući, pa trećinu plate "pojede" prevoz - kaže Vinka.

Vericin otac Ljubosav izgubio je posao u Zastavi, pa radi pod nadnicu. Starija ćerka radi u inostranstvu po tri meseca, a sada je kod kuće, bez posla. Sve što je uštedela daće za advokata. Vericina majka Vinka radi u restoranu a 20.000 i to je jedini novac na koji porodica može da računa. Verica je završila Drugu tehničku školu i nije našla posao u struci.

Vinka kaže da je bogu zahvalna što je povređena Aleksandra dobro, da se u bolnici za nju raspitivala predstavljajući se kao koleginica.

- Ovo je opšti užas. Moje dete je prokockalo budućnost, a Aleksandra je samohrana majka sa dvoje male dece. I njoj je posao bio bitan kao mojoj Verici. Svi mi živimo u državi očajnih ljudi - kaže Vinka, grcajući u suzama.

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sumadinac

    4. jul 2013 | 22:43

    Uzas....cerka ti nozem izbode samohranu majku i to sa dvoje dece..a ti kazes da zivimo u drzavi....pored toga prosipa pricu nema leba da jede a ovamo pijanci po gradu umesto da trazi posao...nije luda drzava vec narod....neradnicki

  • bgd

    4. jul 2013 | 23:09

    Jebe*a drzava !!!! Brz oporavak povredjenoj majci . . .

  • Duda

    5. jul 2013 | 00:01

    Šumadinac je rekao tačno. Ima para da pije pivo, a posle piva je agresivna. Strašno! Bahata devojka poteže nož i ubada koleginicu u stomak. Koliko ona mozga nema da razmisli malo o svojim postupcima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA