PREPORUKA IZ LAGUNE: Sreća je u nama

Izdavačka kuća "Laguna" ovog leta preporučuje fantastičan priručnik za postizanje lične sreće "Sreća je u nama". Roman koji svira, zasmejava i opija "Bunker Swing" podsetiće vas koliko je srpska rakija žestoka, a knjiga "Leto ljubavi" razjasniće šta se dešava kada ljubav ne tražiš

  • 1

Ovog meseca Izdavačka kuća "Laguna" predlaže da zakoračite u srećan život, a kako bi pronašli metod koji će vam u tome najbolje pomoći tu je i knjiga "Sreća je u nama" Dragane Jovanović.

Dragana Jovanović je dugogodišnji instruktore joge i NLP trener, a svoje dragoceno iskustvo u radu sa ženama pretočila je u ovaj dragoceni prirručnik koji će vam otkriti kako da trajno ostvarite i zadržite sreću. Ova knjiga je pisana sa puno ljubavi i saosaćanja prema ženama koje se suočavaju sa dilemama, pitanjima i potrebom da otkriju i sačuvaju sebe, a da istovremeno odgovore sve većim zahtevima pred koje ih ubrzani način života stavlja.

Uz knjigu ide poklon CD sa vežbama za opuštanje u trajanju od sat vremena. Jedinstven priručnik o zdravom životu, sa (joga) vežbama, i savetima o zdravoj ishrani.

U knjizi se govori o velikom učitelju koji je uporedio sreću sa leptirom – on može da nam sleti na dlan, ali ako pokušamo da ga uhvatimo i zadržimo, pobeći će ili ćemo ga povrediti.

Umesto da uhvatimo sreću, možemo da pronađemo način kako da je privučemo. Knjiga "Sreća je u nama" nudi vam metod koji možete prilagoditi sebi. 

Bunker Swing

Mirjana Ðurđević, Branko Mlađenović

U Čikagu, dvadesetih godina prošlog veka, na snazi je već sedma godina strašne prohibicije. Mlada udovica Anđelka Vajs posle smrti supruga nasleđuje bakalnicu u ulici Bunker, ali i njegove kockarske dugove, zbog kojih se premišlja da li da se vrati u Srbiju. U iznudici, ona počinje da kuva za radnike sa obližnjih gradilišta, a zatim i izdaje sobe trojici svojih zemljaka.

Kad Anđelka, Tričko, Žarko i Braša u podrumu bivše bakalnice pronađu rashodovani kazan za destilaciju, u potaji počinju da prave specijalnu rakiju od suvog grožđa. Međutim, u gradu će se brzo pročuti za ilegalne "srpske žestoke napitke", pa će im se u posao umešati i italijanska mafija, pravoslavna crkva i jedan crnogorski raspop...

Bunker Swing je izuzetan humoristički roman o srpskoj rakiji na američkom tlu, koja se spravlja od ljubavi, čežnje, ljubomore, strasti i svinga, ali ponajviše od našeg čuvenog mentaliteta. Ova autentična i nadasve zabavna knjiga Mirjane Đurđević i Branka Mlađenovića je jedinstven primer "žensko-muškog pisma" u srpskoj književnosti, prepuna je preokreta i zavrzlama, ali i dubokih ljudskih protivrečnosti, paradoksa i nedoumica, čija će vas mešavina nasmejati do suza.

Leto ljubavi

Kejti Ford

Šan Bišop je ostavila uzavreli grad za sobom i započela nov život na selu. Sa svojim sinčićem, baštom kao s razglednice i poslom koji polako cveta, srećna je i veoma zauzeta. Ona ne traži – ponavljamo, ne traži – ljubav.

A onda, jedne divne letnje večeri, pojavljuje se Gas Beresford. Povremeno istraživač, uvek srcelomac, Gas je neverovatno uzbudljiv, divno glamurozan i – kako Šan uverava sebe – potpuno pogrešan izbor za samostalnu i obazrivu ženu kao što je ona. Ali Šan i Gas se znaju od ranije...

Top lista izdanja iz "Laguna":

1. Haled Hoseini: "A planine odjeknuše"

2. Vanja Bulić: "Jovanovo zaveštanje"

3. Vladimir Arsenijević: "Let"

4. Samanta Jang: "Dablin strit"

5. Luka Mičeta: "Povratak kralja"

6. Ridiger Dalke i Torvald Detlefsen: "Bolest kao put"

7. Izabela Mon: "Mia i ja: Lirijina tajna"

8. Brendon Sanderson, Robert Džordan: "Tornjevi ponoći "- deo prvi

9. Brendon Sanderson, Robert Džordan: "Tornjevi ponoći" - deo drugi

10. Trejsi Ševalije: "Poslednji begunac"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sssad

    14. jul 2013 | 11:03

    Ova Laguna u izdavaštvu knjiga mu dođe kao Pink u medijima, opijum za dug i dubok san…

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA