UBISTVO UŽIVO: Fotograf snimio svoju smrt! (VIDEO)

Snimak koji se pojavio na Jutjubu prikazuje neverovatan trenutak u kom snajperista puca u udaljene mete, a zatim se iznenada okreće i ispaljuje hitac direktno u foto-reportera

  • 6

Egipćanin Ahmed Samir Asam (26) je uzeo kameru u ruke, ali nije mogao ni da pretpostavi da će snimiti poslednje trenutke svog života.

Šokantan snimak koji se pojavio na Jutjubu prikazuje neverovatan trenutak u kom je snajperista pucao u udaljene mete, a zatim se  iznenada okrenuo i ispalio hitac direktno u foto reportera.

Mladić je ubijen u ponedeljak dok je fotografisao zgradu Republičke Garde u Kairu, gde mnogi veruju da se nalazi svrgnuti egipatski predsednik Muhamed Morsi.

Foto reporter bio je jedna od preko pedeset žrtava koje su ustreljene kada je obezbeđenje otvorilo vatru na ljude koji su se nalazili pred zgradom.

Asam je radio za lokalne novine Al-Horia Va Al-Adala.

- Oko šest sati ujutru čovek je ušao u medija centar i doneo kameru prekrivenu krvlju. Rekao nam je da je jedan naš kolega povređen - ispričao je Ahmed Abu Zeid, urednik kulture tamošnjeg lista.

- Sat vremena kasnije rečeno mi je da je Ahmeda pogodio snajperista pravo u čelo dok je na jednom krovu fotografisao incident - kaže Zeid, a prenosi "Dejli Mejl".

Vojska tvrdi da je zapucala jer je "teroristička grupa pokušala napad na objekat", dok Morsijeve pristalice govore da se pokolj desio iz čista mira.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor:dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beogradjanin

    10. jul 2013 | 15:02

    Pucano je iz kalašnjikova, a ne iz snajpera.

  • zullu

    10. jul 2013 | 17:57

    Ala režira...Svaka mu čast!

  • snake

    13. jul 2013 | 06:52

    durbin je nekaj drugo a optika je drugo , ma uopce nevazno... pa dobro i kaj onda kaj je finac bio jedan od najuspijesnijih, pa ne velim ja da nema koje kakvih snajperista isto medu lovcima na zivotinje kao i medu vojnicima i civilima uopce nevazno, netko voli optiku netko ne...! pa samim time kaj puca na ljude ovaj na snimci je u neku ruku snajperist al opet ruku na srce daaaleko je on od snajperiste...pa bio je i vasilij zajcev snajperist pa kaj sad onda.. pogledaj si tesku snajpersku pusku M93- il bilo koju drugu pa danas kad proizvode snajpersku pusku to je s optikom..gle kad netko kaze snajperist pomislis na covijeka koj s vrha zgrade nebodera ili nevazno vec s kojeg sad malo udaljenijeg ili blizeg mijesta kamufliran il ne, skida pojedinacne mete.. jer priznali il ne ipak treba s 1500 -2000 tisuce metara pogodit precizno metu, staticnu il u pokretu nije sad ni vazno... al opet oprosti sto cisto sumnjam da bi ti to taj finac bez optike u danasnje vrijeme bolje ucinio od snajperista danasnjice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA