Hilari Klinton zaradi 200.000 $ čim otvori usta!

Bivša američka državna sekretarka danas zarađuje basnoslovan novac, a sve što treba da uradi za tolike pare je da održi govor pred odabranom publikom

  • 5

Hilari Klinton, bivša američka državna sekretarka, definitivno zna kako da unovči svoje iskustvo stečeno u Beloj kući. Pošto je pre šest meseci napustila državnu administraciju joj debelo plaćaju samo da održi govor. Naime, upravu nju angažuju mnoge kompanije kako bi držala motivacione govore raznim profesionalnim grupama, a svaki svoj izlazak pred publiku bivša državna sekretarka naplaćuje ogromnih 200.000 dolara.

Tako je prošlog meseca u Čikagu, pred 15.000 stručnjaka za ljudske resurse, održala govor o mogućim posledicama imigracione i zdravstvene reforme. Da je ''tražena roba'' u Americi pokazuje i govor namenjen investitorima u nekretnine u Dalasu, menadžerima u Los Anđelesu i direktorima raznih kompanija u Grand Rapidisu.

Osim toga već je čekaju i dogovoreni nastupi pred turističkim agentima, trgovcima nekretninama... Svima koji imaju 200.000 na računu da plate njen dolazak.

(Telegraf.rs / Vesti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA